juhannus1

juhannus3

Myöhästyneet juhannusterveiset täältä! Olimme välissä viikon lomalla pohjoisessa ja sattumien kautta juhannukseenkin pakkautui niin paljon aktiviteetteja, että enhän minä ehtinyt koneelle ollenkaan ja oikein hyvä niin. Olimme siskoni ja hänen miehensä veneellä perjantaina, oli ihana sää ja ajoimme lounaalle Långvikiin. Reissusta tulikin loppujen lopuksi niin pitkä, että illallistimme mieheni kanssa klo 23 illalla kahdestaan, mutta juhannuksena se sopii niinkin. Lauantaina olimme Korkeasaaressa ja illallistimme ihan normaaliin Välimeren illallisaikaan. Luulen nimittäin, että tuo 23 saattaa olla niidenkin aikakäsityksessä jo aika myöhäinen. Lauantaina tein pitkästä aikaa sillikaviaaria, tällä ohjeella. En tykkään oikein sillistä sellaisenaan, mutta kaviaari on herkullista. Se on ihan loistava lisuke varhaisperunoille, jos kylmäsavulohi kyllästyttää. Eilen sunnuntaina pidettiin vielä juhannuksen rääppiäisbrunssi ja tein lupaamani Pavlovan. Se on muuten mutakakun ohessa varmasti suosikkikakkuni. Ja siis eihän siinä nyt varsinaisesti leipomisesta voi puhua, koska tein sen valmiiseen marenkipohjaan. Suurin uurastus oli vatkata kermavaahto ja sekoittaa siihen mascarponea ja pilkkoa pari Kindermunaa marjojen kaveriksi päälle (ainoat suklaat mitä jääkaapista löytyi). Mutta hitsin hyvää se kyllä on! Söin jo taas palan hetki sitten päiväkahvin kaverina.

juhannus4

juhannus5

Tällä viikolla olen tyttöjen kanssa vielä yksin lomalla, mutta ensi viikolla miehenikin liittyy neljäksi viikoksi joukkoon. Lähdemmekin heti alkuviikosta minilomalle Tampereelle. En ole käynyt siellä aikuisiällä ollenkaan, viimeksi joskus yläkouluikäisenä Delfin-Basket turnauksessa, siitä on tovi aikaa. Muistan sieltä Koskikeskuksen ja jonkin urheiluhallin. Listalla on ainakin Muumimuseo ja Pikku Kakkosen leikkipuisto. Ravintolajuttuja en ole vielä ehtinyt vilkuilla yhtään, mutta hotelli on buukattu jo kauan sitten, koska siitähän koko Tampere-inspis tulikin. Yövymme Hotelli Lillanissa ja se näyttää ainakin kuvissa niin kauniilta, että olen varma että viihdymme. Tampereen ravintolavinkkejä (tai toki muitakin!) saa tosi mielellään laittaa tänne tai instagramiin!

Mutta mitä sitten olisin halunnut tehdä jo ennen Tamperetta? Ostaa meidän terassille sellaisen pienen riippukeinun, ehkä tämän! Olen vakuuttunut, että tuossa olisi kiva juoda jääkahvia ja lukea jotain lehteä, jotain terassitekemistä lapsillekin (ainakin naapureiden riippukeinu tuntuu olevan suosiossa). Kesämekko oli ostoslistalla aiemmin ja sen löysin jo. Tällaiselle kahviaddiktille sopii hyvin kahvinpavut mekkoonkin. Mekko on tämä ja liikkeessä se oli -50%, vaikka netissä näyttäisi olevan edelleen täysihintainen. Olen ihan varma, että tästä tulee monivuotinen rakkaus. & Other Stories on kiva liike. Käyn siellä harvoin, mutta aleaikaan aina, varsinkin jos on mekkotarpeita. Siellä on syksyisin myös tosi kivoja takkeja. Tällä viikolla olisi tarkoitus myös tehdä metroretki Rediin tyttöjen kanssa. En ole vieläkään keskuksessa käynyt ja suurena Kalasatamafanina olisi aika tutustua tarjontaan. Haluaisin myös positiivisesti yllättyä kaiken negatiivisen julkisuuden jälkeen. Katolta löytyy kuulemma myös hyvä leikkipaikka. Esikoisen listalla on Hoplop ja Flamingo, mutta eilen nousseen kuumeen vuoksi jää nähtäväksi ehdimmekö niihin tällä viikolla.

juhannus6

Kivaa alkanutta juhannuksen jälkeistä viikkoa kaikille ja hyvää lomaa lomalaisille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s