BB2D1A33-C3E8-4989-8727-23573428A436

Paras tapa päättää ainakin tiistai-ilta, on iltauinti meressä, oli ainakin eilen. Vuosi sitten naapurini kanssa aloimme säännöllisen epäsäännöllisesti ravata aamu-uinneilla. Termarissa mukana ei ollut matcha-lattea tai teetä, vaan perus Löfbergin Lilat. Rentouttavat lähdöt olivat usein vain haaveita, koska mukana kulki silloin vauva vaunuissa ja koira hihnassa. Olisihan luonnollisesti ollut hölmöä olla yhdistämättä uintireissua ja aamulenkkiä. Viikonloppuisin tähän samaan yhtälöön sisältyi vielä yksi uhmaikäinen taapero, hiekkalelut ja luonnollisesti eväät. Onneksi naapuri oli samassa veneessä, joten kumpikaan ei kärsinyt toisen entouragesta.

ABF91D9A-429C-42B0-9C9F-A18042628EE3

72711081-82C8-4FD1-A3B5-D27EC9780A29

Mutta eilen laitoinkin lapset nukkumaan ja pyöräilin sen jälkeen rantaan pakaten kiireessä pyyhkeen lapsen reppuun (viittaan ensimmäiseen kuvaan). Miten en ollut tajunnut iltauinnin hienoutta aiemmin. Vesi tuntui yllättävän lämpimältä, varmasti lähes 20 asteista, joten pääsin ihan kunnolla uimaan. Viimeksi joulukuussa Löylyn aamujoogan jälkeen tuulen tuivertaessa, vesisateessa ja aaltojen riehuessa ei voinut puhua nimittäin uimisesta. Nyt tilanne todellakin oli toinen, meri oli tyyni, iltaaurinko vielä paistoi ja ilmassa tuoksui alkukesä. Istuin hetken vielä laiturilla uinnin jälkeen, kunnes pyöräilin kotiin. Ihana raukea ja rentoutunut olo. Jos lapset eivät olisi olleet jo nukkumassa, olisin saattanut sekoittaa vielä jonkun superterveellisen vihersmoothien. Enää ei tarvitse arpoa lähteäkö illalla uinnille vai lenkille. Säästetään ne lenkit sinileväkauteen.

Ja onhan tämä toukokuun loppu parasta aikaa – kesä on kokonaan vielä edessä, ja olemme nyt jo saaneet nauttia monista upeista kesäpäivistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s