IMG_4473.jpg

Kaipaan tätä blogielämää niin paljon, että nyt ajattelin aika matalalla kynnyksellä alkaa taas kirjoittaa säännöllisemmin. Kevät meni enemmän tai vähemmän kiireessä ja enemmän tai vähemmän sairastaessa (siis lapset), ja kesäkin tuntuu kolkuttelevan vahvasti ovella. Ainakin tämä viikonloppu antoi viitteitä siitä. Älä ihana aurinko jätä meitä.

IMG_4371

IMG_4458

Haluaisin palata kirjoittaen muistoissa vielä maaliskuiselle Teneriffan lomalle, päiväksi Tukholmaan risteillen, muutamiin perjantaipullakahvilasuosituksiin ja hoitovapaa-äidin tuntemuksiin vuoden kotona olon jälkeen. Haluaisin myös kirjoittaa kesäsuunnitelmista, helpoista, nopeista ja maukkaista viikonloppuaterioista, selviytymiskeinoista kahden kovatahtoisen tytön vanhempana, leikkipuistokokemuksista Tukholmassa, parhaista t-paidoista, sisustusinspiraation uusista tuulista (luulin jo löytäneeni tyylini, olin silloin vielä tosi väärässä) ja ihan vain niistä elämän pienistä ihmeellisistä ja ei niin ihmeellisista asoista, joita tielle tulee. Tottakai haluan myös kauniille kuville käyttöä, täällä niiden on hyvä olla.  Ja niin moneen asiaan toivon jo teiltä lukijoilta vinkkejä, etten sitä listaa kehtaa tähän edes kirjoittaa. Yleensä jos olen jotain täällä ihmetellyt, vastauksia olen aina saanut.  Ja tärkeimmistä tärkein: perjantaipullapäivät saavat luonnollisesti jatkoa.

IMG_4251

Toivottavasti te vielä löysitte tänne. Palataan pian asiaan!

 

2 kommenttia artikkeliin ”Paluu näppikselle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s