IMG_7525

IMG_7511

 • Perjantaipullat syödään Hakaniemen hallissa. En ole käynyt siellä pitkään aikaan. Itseasiassa en ole käynyt Hakaniemessä pitkään aikaan  Viikko sitten kokeilimme Patesserie Teemu&Markuksen voisilmäpullia. Tai no tyttöni tavoilleen uskollisena valitsi korvapuustin. Itse otin voisilmäpullan, koska olin kuullut jo useammalta taholta niiden olevan kaupungin parhaimmistoa. Väärässä eivät huhut olleet, pulla oli uskomattoman pehmeää ja hyvää, ja kahvila ihan täydellinen, palvelusta puhumattakaan.
 • Sarjasuositus: Netflixin uusi Bodyguard. Olemme katsoneet nyt kaksi jaksoa ja lupaavalta vaikuttaa. Tämä sarja on loistava yhdistelmä minun ja mieheni sarjamakua, tällaisia olemme katsoneet ennenkin, Brittien Homeland sanoisin. HBO:n Sharp Objects sarjan katsoimme juuri loppuun, sekin oli ihan ok.
 • Muuten olen tilannut tänään ruuat kotiovelle, mutta illallisen hankinnan säästin kauppahalliin. Mikä onkaan hauskempaa, kuin inspiroituitua siellä kaikkien herkkujen edessä.

592a1d4a-aa85-418a-b928-298b5b4a61a6

IMG_7524

 • Olen huomannut, että jos minulla ei ole muuta päällepantavaa, puen päälle farkut, cahmere-neuleen, mustan päällystakin ja harmaan pipon. Niillä fiilis on aina yhtä hyvä. Vaatekaapissa on tällä hetkellä suuri puutos untuvatakin ja syystakin väliltä, koska en ole saanut hankittua kunnollista villakangastakkia. Näin kohta hoitovapaalle jäävänä on mietittävä vähän tarkemmin, mihin pennosensa tuhlaa, joten ehkä siirrän hankintaa vielä vuodella ja laitan kylmemmillä keleillä kylmän viileästi untsikan päälle. Järkevät välikauden kengätkin kaapista puuttuu, ne taitavat olla pakollinen hankinta jo nyt.
 • Yksi suosikkiviinejäni on tämä. Ei missään nimessä se perus Toro, vaan Gran. Se sopii tosi hyvin näihin kylmeneviin ja pimeneviin loppusyksyn iltoihin. Yhdistäisin sen esim itsetehtyjen burgerien pariksi tai jollekin pataruualle.
 • Tämä alkaa olla jo aika ottaa taas seerumit käyttöön. Käytän niitä itse yövoiteen alla, koska kasvojeni iho on talvisin todella kuiva. Suosikkini löytyy Madaralta ja Kiehl’siltä. Nyt minulla on testissä uusi Dermosililtä. Haaveissa on pirteä ja hohtava iho. Katsotaan mitä saadaan.

IMG_7510 2

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia artikkeliin ”Vinkit viikonloppuun – perjantaipullaa, sarjoja ja seerumia

 1. Bodyguard on kyllä ihan super hyvä! Kiva kuulla että se on tullut nyt Netflixiin myös, täytyykin vinkata äidille kun hehkutin hänellä kuinka hyvä sarja on! Farkut ja cashmere neule on aina mielestäni hyvä kombo näin syksyisin! Minä käytän samaa luottovaate asua kanssa jos en keksi mitä laittaa päälle (ja muulloinkin) 🙂

  Tykkää

  1. Joo, sarja on muuten kyllä tosi koukuttava. Olipa hauska löytää viimein jotain tällaista taas. Nuo luottoasut ja turvavaatteet ovat useiden päivien pelastajia, ja ne ovatkin juuri niitä, mihin rahaa pukeutumisessa varmaan kannattaa laittaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s