DSC05794

IMG_7259

  • Perjantaipullat syödään tänään Tin Tin Tangossa. Vietetään Töölö-päivä ja mennään ennen pullia Taiviksen leikkipuistoon. Tintti on muuten yhä edelleen yksi mun suosikkiaamiaispaikka Helsingissä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Terassin poistuminen tosin harmittaa.
  • Koska yritän pikkuhiljaa siirtyä arkivegeksi, niin eilinen illallinen on siihen hyvä lisä. Mainitsin jo aiemmin, että tilasin testiin Ruokaboksin ja tämän viikon härkäpapupihvit menivät ehdottomasti jatkoon.

IMG_7252

  • Sunnuntaina menemme Lastenmusiikkifestareille Savoy-teatteriin. Lavalla mm. Aarne Alligaattori ja Viidakkorumpu. Lippuja näytti olevan vielä saatavilla. Konserteissa käyminen tytön kans on ihan superkivaa ja odotan jo innolla, että päästään (ehkä jo ensi vuonna?) balettiin joulukussa katsomaan Pähkinänsärkijä.
  • Pyörähdin eilen Ikeassa (hukkareissun kyllä) vilttejä metsästämässä ja siellä alkoi olla jo joulu pystyssä. Vaikka olen henkeen ja vereen jouluihminen, niin en pystynyt vielä suhtautumaan siihen, koska suunnittelen vielä Halloween-juhlia. Joulukuussa kolme vuotta täyttävä tyttöni ilmoitti muutama päivä sitten haluavansa Halloween diskon. Se siis järjestetään ja kutsuttuina ovat naapuruston lapset. Tarjottavana pitää olla kuulemma kuppikakkuja, saamansa pitää.

IMG_7246

DSC05762

  • Kärsin jo ensimmäisen lapsen imetysaikana hiustenlähdöstä. Yritin tähän toiseen rupeamaan valmistautua erityisillä pesuaineilla, tuplaamalla D-vitamiiniannoksen ja syömällä biotiiniä. No hiuksia lähtee silti, erityisesti lapsen ollessa 5-7kk. Nyt tilanne on selkeästi alkanut onneksi tasoittua. Ensimmäisellä kierrosella väittäisin hiuksia lähteneen enemmän, joten ehkä vitamiinilisistä jotain hyötyä oli. Ja siis biotiinin ansiosta omat kynnet ovat vahvistuneet muuten uskomattoman paljon. Taidan siis jatkaa vain syömistä.
  • Banaanipannareita tehdään tänäkin viikonloppuna. Taidamme tehdä niitä lähes joka viikonloppu ja siitä onkin tullut kiva perinne. Koko perheen yhteinen aamainen, johon pieninkin voi muutaman kuukauden päästä varmasti osallistua. Taikinaan tulee siis vain kananmunia, banaania, kaurahiutaleita ja kanelia.

IMG_7257

Hyvää viikoloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s