vv2

vv

Kummallisen kiireinen viikko takana, joten en ole ehtinyt mitään tännekään viimeistellä, mutta ei nyt unohdeta viikonlopun vinkkejä. Tässä näin:

  • Perjantaipullat syödään tänään Tapiolan Kaisan caféssa. Mieheni on puhunut niistä niin usein, että nyt lähden selvittämään onko kyse vain nostalgisista lapsuusmuistoista vai oikeasti hyvästä pullasta.
  • Katsoimme eilen ensimmäisen jakson Sharp objects sarjaa HBO:lta. Alku vaikutti ihan lupaavalta. Arvosteluissa mainitaan True Detective ja Big Little Lies, niin tuskin mennään metsään. Katsoin hiljattain ihan jälkijunassa muuten Avicii: True stories dokkarin. Se oli tosi surullinen, hyvä, mutta surullinen. Ei hän koskaan tainnut oikeasti nauttia lavalla olemisesta.
  • Viikonloppuna tehdään Shakshukaa. Teen sitä edelleen Eeva Kolun ohjeella ja lisään siihen Chorizoa, toimii hyvin. Tosin tänä iltana taidan syödä pakastepitsaa, koska yh-ilta. Gilmore girls, pitsaa ja lasillinen hyvää punkkua heti ysin jälkeen kun kaikki muut nukkuu.
  • Perjantaipuskasuosikkini on tällä hetkellä valkoiset neilikat yhdistettynä eukalyptuksen oksiin. Yhdistelmä on niin kaunis, etten yhtään ihmettele sen olleen myös aika suosittu hääkimppu viime kesänä.
  • Edelleen liputan torstaisiivouksen puolesta. Välillä olen siitä syystä tai toisesta joutunut lipsumaan, mutta olipa kiva herätä nyt aamulla siistiin kotiin. Ihan eri fiilis keittää kahvia ja nostaa perjantaipuska pöydälle.
  • Kahvista puheen ollen, join viime viikolla vuoden ensimmäisen PSL:n. Kyllä siitä vain tulee syksyinen olo. Muistan juoneeni aikoinaan elämäni ensimmäisen ehkä aika tarkalleen kuusi vuotta sitten New Yorkissa siinä jossain Wall Streetin kulmilla häämatkalla, hyviä muistoja!
  • Jotta tästä arjesta tulee edes vähän hallitumpaa, niin päätin tilata taas kaupasta viikottain ruuat kotiin. Tykkään käydä kaupassa, mutta en halua tehdä sitä kiireessä, joten juuri nyt näin on hyvä. Itseni lisäksi lähetyksestä on innoissan myös tyttöni, joka onkin korvaamaton purkuapu. Samasta syystä päätin myös kokeilla Ruokaboksia, arkiruokareseptit ovat olleet vähän hakusessa. Arkiruokareseptejä saa muuten tiputella kommenttiboksiin, se olisi jopa todella toivottavaa!
  • Ja tämä oli niin hyvä uutinen. Olen suuri vanhan Noora&Noora -blogin ja -podcastin fani ja nyt puolet siitä tullut takaisin. Uusista kuvavinkeistä osasin sitä itseasiassa vähän etukäteen odottaakin. Mahtavaa!

vv6vv5

Kuvat kertoo myös muutaman suunnitelman lisää. Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s