joulu1

joulu2

Blogissa hypätään suoraan keväästä jouluun. Aikamoinen tauko ja aikamoinen hyppäys. Taukoon on tosin ihan hyvä syy, mutta en missään vaiheessa kokonaan ajatellutkaan kirjoittamista lopettaa. Pian luulen olevan taas enemmän aikaa, ehkä nyt joulukuussakin jo. Taukohan johtui yksinkertaisesti siitä, että töitä ja päiväkoti ja kotihommat ja taapero ja sitten vielä vähän töitä ja sosiaalisen elämän siirtäminen viikonlopuille. Olisi ollut välissä paljon kerrottavaa tännekin, mutta onneksi oli Instagram auttamassa edes jonkinlaiseen visuaaliseen ilmaisuun.

joulu4

joulu3

Tänään se sitten tuli, se odotettu joulukuu. Joulukukkia ostin jo marraskuussa, tähdet ovat olleet ikkunoissa jo kolmisen viikkoa, joulupyjamat on hankittu, glögiä juotu enemmän kuin viime jouluna yhteensä, kynttilöitä poltettu ja oma ensimmäinen joulukalenterin luukku tänään oli joulumysli, se vanha tuttu joulumysti, johon tulee kaurahiutaleita, saksanpähkinöitä, manteleita, siemeniä, piparkakkumaustetta, kanelia, kardemummaa, öljyä ja vaahterasiirappia. Kuivatut karpalot tai omenatkin sopivat hyvin joukkoon. Huomisesta lauantaiaamusta saattoi tulla heti parempi. Tai sitten ei, hoidan nimittäin tällä hetkellä kotona vatsatautista taaperoa.

Vietimme toissaviikonlopun Rovaniemellä. Kuvista näkee kelin siellä, muutama aste pakkasta ja paljon lunta. Voisin tilata tännekin, kiitos!

Annatteko panoksenne johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen tänä jouluna? Mietin tässä omaani, joulupuu-keräys on toistaiseksi listani ykkösenä. Ilmeisesti pulaa on erityisesti 11-17 vuotiaiden lasten lahjoista. Onko jotain muita ideoita?

Hyvää joulukuuta kaikille!

4 kommenttia artikkeliin ”Hyvää joulukuun ekaa

 1. Kiva kun tulit takaisin 🙂 Sun blogia on ollut kiva lukea, sopivasti kaikkea ja nyt toki kiinnostelee kivat joulujutut ❤ Ihanaa Joulun odotusta, nautitaan tästä ajasta ❤
  Terkuin, Hennah

  Tykkää

  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että täällä vielä käydään. Joulujutut ovat vahvasti pinnalla tällä hetkellä, joten enköhän viimeistään ensi viikolla saa kirjoitettua perinteisestä joulubrunssista ainakin.

   Oikein ihanaa joulunodotusta sinulle myös! Todellakin nautitaan.

   Tykkää

 2. Kiva tosiaan jos blogisi palailee tauolta, mäkin olen sitä tykännyt lukea! 😊
  Tunnelmallista joulunaikaa!

  Tykkää

  1. kiva kuulla! 🙂 Kyllä ajattelin tällä viikolla ehtiä kirjoittaa ainakin vähän rennosta joulusta ja katsauksesta tähän kuluvaan vuoteen.
   Hyvää joulua myös sinulle!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s