denim shirt 1

Pitkän blogihiljaisuuden jälkeen ainoa oikea (lue: helppo) tapa aloittaa on asukollaaseilla. Hauska harrastus muuten.

Ostin viime viikolla pitkästä aikaa farkkupaidan. Pidin kevään mielessä, vaikka palelen edelleen joka aamu ja ostin sen vaaleassa värissä. Paita on juuri oikenlainen, vaalea väri toimii, istuvuus on täydellinen ja se on helppo vaate pukea aamulla töihin. Jos en ole jo sanonut, niin työpaikallani pukeutuminen on hyvinkin vapaata. On ihan ok marssia aamulla sisään tennareissa. Tuo ylläoleva asu minulla oli maanantaina päällä ja tunsin koko päivän oloni todella hyväksi. Maanantaina kannattaa pukea töihin jotain kivaa. Päivä tökkii välillä muutenkin, niin kiva edes, että asu piristää. Ja huomaa denim on demin ja Stan Smithit, takaisin 90-luvulle?

Hyvän farkkupaidan löytäminen ei ole ollut koskaan helppoa. Pidin tähän asti vielä yhtä 2013 Köpiksen kentältä ostettua HM:n paitaa, joka todellakin oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Ostin sen pakon edessä, koska valkoinen t-paitani oli huomaamattani lentokenttämatkalla likaantunut niin pahasti. Kannattava ostos todellakin. Väliin ostin pari vuotta sitten testiin Mangon farkkupaidan, mutta ei siinä toiminut mikään. Pidin sitä valehtelematta maksimissaan kolme kertaa. Nyt löysin onneksi uuden luottopaidan.

Denim shirt 2

Farkkupaita olisi työ- ja viikonloppukäytön lisäksi ihan ok vaikka illallisvaatteeksikin oikein asustettuna ja puettuna. Olen vuosi toisensa jälkeen haaveillut tuollaisista ”glitterhousuista”. Niiden trendivuodet olivat ja menivät, mutta en ole oikein saanut niitä päästäni pois. Mieluiten haluisin ne kuitenkin ehkä kullanvärisenä.

wedding ideas

Ja eihän tämä olisi oikeanlainen asukollaasi ilman miniasua. Asuksi valikoitui tällä kertaa tuleva hääjuhla-asu, jossa pieni neiti saa toimia kummitätinsä morsiusneitona myöhemmin tässä kuussa. Raitamekko kuului muutenkin must have -listalle, niin mikäpä sen parempaa kuin, tummansini-valkoinen värikoodi juhlissa. Kaaso on luvannut ommella rusettinauhankin. Omasta takaa löytyisi kyllä kasa tummansinisiä rusetteja, mutta toisteiseksi ne pitäisi liimata päähän kiinni.  Mekko on tämä. Neuletakkikin on hankittu valmiiksi samalta merkiltä.

Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s