DSC08061 kopio

vl1

Ehdinpä pikaisesti toivottamaan hyvää viikonloppua.

Tänään olen ehtinyt töiden lisäksi jo Stokkallekin ja erääseen vaatekauppaan toteamaan, etten tilannut uutta hörselöneulettani keskustan liikkeeseen. No samalla tuli hyvä syy käydä Herkussa ja Helsingin parhaassa Alkossa Stockalla. Asiantuntevien viinivinkkien lisäksi sain reseptin perjantai-illalliseen, ja tämä ei muuten ollut ensimmäinen kerta. Kyselkääpä joskus, Alkon henkilökunta on tosi tietotaitoista. Aika usein haen viinin ennen ajatustakaan ilallisesta eikä se ei ole hassumpi tapa. Jos ruoka ei onnistu, ainakin on se hyvä viini. Ja mikä parasta, sain tehdä ruokaostokseni rauhassa, koska siskoni viihdytti miniä. Kahvilakäynnin jälkeen oli ilmassa nimittäin vahvaa epäuskoa ruokakauppareissun rentouteen.

vl2

Tänään meillä juodaan portugalilaista valkkaria ja syödään sitruunaista risottoa jättikatkaravun pyrstöillä. Mistähän myyjä tiesi, että risottoa juuri mieli tekikin. Ostan yleensä aina vanhan maailman viiniä, ja kuvittelen ainakin kantavani korteni kekoon maapallon hyvinvoinnin puolesta. Kai niistä pienistä teoista jotain suurta joskus tulee, toivottavasti.

vl3

Stressittömän viikonlopun saavuttamiseksi tein eilen viikkosiivouksen ja vaihdoin lakanat. Kohta lähden koiran kanssa ulos, teen ruokaa ja linnottaudun sohvan nurkkaan viinilasini kanssa. Viime sunnuntain Rimakauhua ja Rakkautta on katsomatta. Jos vain pysyn hereillä, on se illan agendalla. Huomenna saan aloittaa päiväni niinkin juhlallisesti kuin jalkahoidossa, mahtavaa.

Jotta kaikki välttyisimme viikonloppuna ainakin parisuhderiidoilta, niin voisi olla syytä lukea myös tämä Anna Perhon kolumni.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s