Stockholm february

Virallinen lomaviikko alkoi tänään ja toivottavasti saan paikkailtua vähän epäaktiivisuuttani täällä blogissa. Paikkailu piti aloittaa jo viime viikon lopulla, mutta flunssan kourissa en saanut aikaiseksi kuin pari keskeneräistä yritystä. Nyt ollaan kuitenkin jo täysissa voimissa eikä varmasti vähiten viikonlopun piristyksen jälkeen. Terveisiä siis Tukholmasta!

Kuten kaikilla aikaisemmillakin reissuilla tälläkin harrastin aktiivista asubongailua ja väittäisin, että ”the asu” on taas löytynyt. Hei hei harmaa! Ostoslistallani oli jo aiemmin pinkki tai roosa kaulaliina ja neule, nyt siihen viereen kirjasin samanvärisen piponkin, mielellään ribbimateriaalilla ja reuna käännettynä. Tämä olisi se juuri oikea, mutta valitettavasti pipo on kaikkialta loppuunmyyty. Eilinen nettimetsästys korvaavista ei tuottanut vielä tulosta. Zarassa olisi kuitenkin pari hyvää vaihtoehtoa kaulaliinaksi, tämä ja tämä. Seuraavat kolme punaista pinterestasua selittävät ihastukseni paremmin, ett, två, tre.

The asuun oli yhdistetty yleensä Stan Smithit, ne ihan perinteiset matalat ja jopa vähän kuluneet. Edelleen kuitenkin hankkisin mielummin ne paksupohjaiset – kulutin matalat 15 vuotta sitten loppuun. Kaduilla ei ollut lunta, joten tennarit jalkineina toimivat. Housut olivat kropatut, mutta bongasin myös parit pitkät levenevät lahkeet, nekin yhdistettynä tennareihin. Acnen pipoja vilisi myös siellä täällä ja mustan villakangastakin rinnalle oli noussut vaaleanruskea. Miehillä oli edelleen tumma villakangastakki, vähän kropatut ruskeat tai tummansiniset rennot housut ja korkeavartiset nahkakengät, tennareitakin näkyi.

spring I

T/Barin brunssilla vaalea silkkipaita oli yhtä yleinen näky kuin samppanja lasissa. Ykkös hiussääntö taitaa edelleen muuten olla se, että älä muotoile niitä tai älä ainakaan anna sen näkyä – herää aamulla, jätä harja kaappiin ja laita pipo päähän. Sehän sopii minulle. Ohje ei ole varmaankaan ihan näin yksinkertainen, mutta merisuolasuihkeella tuskin voi kovin pieleen mennä.

Punaisia neuleita näkyi myös paljon. Haluaisin juurikin tuon kuvan värisen neuleen. Se on Samsoe & Samsoen. Merkillä on tänä keväänä paljon muutakin kivaa, mm. tämä ja tämä. Voisin täyttää kaappini merkin vaatteilla, simppeleitä ja samalla tyylikkäitä leikkauksia neutraaleissa väreissä näitä ihania kausivärejä unohtamatta. En ole vielä ehtinyt Helsingin putiikkiin, joka avasikin ihan hiljattain.

Mini trench

Viimeiseksi vielä kevätasu minille. Kävimme Elodie Detailsin liikkeessä ja ihastuin ensisilmäyksellä noihin reppuihin, ihania! Jäin siitä kuitenkin vain haaveilemaan, koska minillä on jo reppu, kaksikin. Sen sijaan täydensimme garderobia yhdellä kuninkaallisella pipolla, pinkillä tietysti.

Koira tuntui olevan yhtä yleinen lisä asuun kuin pipo. Niitä vilisi keskustassa paljon ja karvakuonot olivat myös tervetulleita kauppoihin ja useisiin ravintoloihinkin. Brunssillakin viereisen pöydän alla nukkui Bostoninterrieri ja voisin lyödä vetoa, että olisi oikeasti toivonut nukkuvansa minin syöttötuolin alla.

Palaan vielä tällä viikolla Tukholmaan, ihanaa oli kuiten aina!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s