weekend1

weekend6

 • Meillä on Anna Perhon kanssa jotain yhteistä, nimittäin sukkaongelma. En osta tarpeeksi usein sukkia, joten on väistämätön tosiasia, että parit ovat usein kateissa. Joskus töissä kengistä löytyy eriparisukat -puhtaat nyt kuitenkin. Tämä sama katoamisongelma on tietysti myös minin sukissa. Hänen parejaan olen kuitenkin toistaiseksi yrittänyt aktiivisesti etsiä, enkä aio mainostaa ainakaan vielä tuota elämää helpottavaa päätöstä. Anna Perho myönsi perjantaiaamuna käyttävänsä usein töissä eriparisukkia. Niin teen minäkin, vähintään kerran viikossa. Ongelmahan tietysti ratkeaa ostamalla suunnilleen samanlaisia sukkia.
 • Olen vahvasti siinä uskossa, että jos jotain lapsenkasvatusopuksia pitäisi lukea, niin hyvän itsetunnon kehitys aiheena ei mene koskaan pieleen. Uskon, että siinä onnistuen saataisiin koulukiusaaminen ainakin osittain kuriin, lapset onnellisemmiksi ja vastuuntuntoisemmiksi. Empatian opetus voisi olla toinen oljenkorsi. Toistaiseksi olen löytänyt vain kaksi kirjaa, tämän ja tämän , joten jos jollain on jotain kokemusta kirjoista aiheeseen liittyen, kuulen mielelläni mielipiteitä ja suosituksia. Ehkä pitäisi vilkaista myös englanninkielisen tarjonnan puoleen. Työnikään puolesta ei olisi haitaksi lukea aiheesta.

weekend8

weekend7

 • Töihin paluun jälkeen ei voi taas liikaa mainostaa ulkoilman ja hyötyliikunnan terveysvaikutukia. Viime postauksessa mainitsin vaihtaneeni työkengiksi tennarit myös näin keskellä talvea, koska juoksen kolmanteen kerrokseen ylös ja alas (loppuraskaudessa tämä ei oikein toiminut) useita kertoja päivässä. Tekisin näin varmasti myös, jos meillä olisi työpaikalla hissi, mutta sen puuttuminen tekee tästä miltei pakkoliikuntaa ja hyvä niin, koska arki-iltoina jumppaan ehtiminen on tuottanut viime aikoina haasteita. Olisikin ehkä aika puhua ihan omassa postauksessa lisää hyötyliikunnasta ja kotijumpista. Vältetään siis ainakin hissejä aina kun mahdollista.

weekend14

 • Perheemme nuorimmainen rakastaa leipää ja, koska yritän olla hyvä äiti (= hyvä latteäiti), haluan leipoa sen itse. Kuvittelen ainakin kotitekoisen olevan terveellisempää kuin kaupan valmiit leivät. Suolan määrään pääsen ainakin vaikuttamaan. Nyt vain tarvitsisin huomiseksi jonkin hyvän reseptin, kauraa ja chiaa nyt ainakin.

weekend11

 • Tämän talven kaikki pipot ovat muuten H&M:ltä. Ehkä laadullisesti FWSS vetää vielä pidemmän korren, mutta noissa H&M:n vitosen pipoissa on todella hinta-laatusuhde kohdallaan. Tänään ostin pipon lisäksi testiin myös hanskat, koska taas kerran yksi pari jäi kyläpaikkaan. Hukkaan tai vähintään jätän lainaan ystäville noin yhdet hanskat/kk.  Käteni palelevat aina sekä sisällä että ulkona. Koiralenkeillä ainoa vaihtoehto talvisin on ollut jo useamman vuoden UGG:n superlämpimät rukkaset, mutta valitettavasti on pakko todeta, että tämä on niiden viimeinen talvi. Käytin hanskoja ahkerasti kokonaiset kuusi vuotta. Ensi talvena on kai aika ostaa uudet.

weekend13

 • Perjantaisin on ollut perinteenä kokata jotain vähän parempaa, mutta näissä väsymyslukemissa uuteen arkeen totutellessa on ollut tosi ok tukeutua ravintoloiden tarjontaan. Olen pitkin hampain suostunut mieheni ehdotukseen take awaysta jo kahtena perjantaina todeten molempina iltoina, että se oli ainoa oikea ratkaisu. Viime viikolla pitsaa, eilen nepalilaista, ensi viikolla toivottavasti sushia. En ole vielä turhan optimistinen, että tämä tilanne radikaalisti niin pian muuttuisi. Raukeamiseen tarvitaan ainakin huomattavasti enemmän valoa. Samppanja kompensoi onneksi tätä menetystä paremmin kuin hyvin. Money todellakin well spent. Hyggeä parhaimmillaan.

Hyvää huomista sunnuntaita! Näistä tulikin paremmin viikon kuin viikonlopun vinkit. Syytän töitä.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Vinkit viikonloppuun

 1. Hei, onko toi sohvapöytä pentikin bruno penkki? Olen ajatellut sitä eteiseen mutta mietin onko se liian kapea ja matala istumiseen ja laskutilaksi käsilaukulle yms?

  Tykkää

  1. Moikka Ellen!
   Penkki on Pentikin. Mallista en ole varma, mutta tuskin siellä on useampia samanlaisia myynnissä? Luulen, että se toimisi oikein hyvin eteisessä, en pidä sitä mietenkään erityisen matalana. Toisaalta riippuu tietysti eteistilasta, miten penkki siinä toimii, mutta ei se mielestäni ole liian kapea istumiseen tai laukuillekaan. Kierrätyspuu on tosi kiva materiaali, mikään penkeistä tuskin on ihan samanlainen. Pöydälle (=penkille) on kaatunut yhdet kahvit, muutaman kerran vedet ja kerran valkkaria eikä jälkiä ole jäänyt. Joten ilman öljyämistäkin uskallan sanoa sen olevan aika helppohoitoinen, mikä on meidän taloudessa erinomaisen tärkeää tällä hetkellä 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s