brunssi1

1.Brunssi ystävien kanssa virkistää aina. Se oli tarkoitus järjestää meillä tänään, mutta taloudessa sairastaa yksi, niin brunssi oli siirrettävä (taas!). Koska tuorepuuron tein kuitenkin valmiiksi jo illalla ja muutkin ainekset odottivat syöjiä, valmistin brunssin kahdelle. Skumppaa, tuorepuuroa, croissantteja, brietä, hedelmiä ja paljon kahvia – sillä alkoi hyvä aurinkoinen perjantai. Amerikkalaiset pannukakut päätin tehdä toisella kertaa.

brunssi4

2. Lapsi ja elektroniset laitteet, siinä on jotain, huh. Yritän pitää puhelimen ja padin kaukana ministä, mutta jostain hän ne aina kaivaa. Puhutaan kai valitettavasti mallioppimisesta. Kun edellisen puhelimeni näyttö hajosi kolmannen kerran 2016, oli aika ostaa uusi hampaita irvistellen. Olisin kohta maksanut korjauksista yhden puhelimen verran. Nyt on kuitenkin uusi puhelin ja mikä parasta tuollainen nahkainen läpällinen suojakuori, joka pitää toivottavasti puhelimeni turvassa useamman vuoden. Miten en herännyt tähän aiemmin! Varmaankin sen vuoksi, että ulkonäkö ei varsinaisesti miellytä. Olen muuten niin koukuttunut Applen käyttäjä, että en voisi edes kuvitella ostavani muuta kuin iPhonen.

brunssi5

3.Kävin eilen tutustumassa Kampin keskuksen Kortteliin. Miten kivasti se onkaan toteutettu! Sieltä löytyy mm. Sandro, Date + Kale, La Torrefazione, Hoku ja Story, jossa eilen lounastimme. Jos tilaa avokado-parsakaalisalaatin, odotukset ovat aika neutraalit, mutta tämä kyseinen Storyn versio oli erityisen ja yllättävän hyvä. Salaisuus taisi olla paprika vinaigrette. Mutta Kortteli, mikä kiva lisä Helsingin keskustan ravintolatarjontaan. Well done!

brunssi6

4. Viikonlopun listalla on myös itsetehty vesimelonimehu. Siihen tulee yksi pieni vesimeloni, kourallinen jäitä ja parin limen mehu, tarvittaessa myös teelusikallinen sokeria. Katsotaan miltä maistuu!

5. Pakkaskelillä on päästävä ulos, vaikka kuinka kipristelee. Tämänkin aamun reilun puolen tunnin lenkki teki uskomattoman hyvää. Sen jälkeen kahvi maistuu vieläkin paremmalle. Tosin jouduin kymmenen minuutin välein nostamaan pienen terrierin syliin lämmittelemään tassuja, sillä ei ole töppösiä – meni heti ostoslistalle.

brunssi3

6. Modern family:sta oli tullut viimein uusi kausi Netflixille. Sen parissa taitaa mennä viikonloppu. Toinen sarjasuositus on Rita, jos tanskalaisen suorapuheisen opettajan arki kiinnostaa.

Hyvää pitkää viikonloppua kaikille!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s