dubai2

dubai8

 • Minulla on omat suosikit uudenvuoden illalliseksi. Valitisisin joko blinit (niitä syötiin meillä kuitenkin jo Tapanina, niin ne odottakoon tammikuuta), sushit (toimii aina ja kaikille vieraille on helppo tehdä tai hakea valmiina omat suosikit. Viime vuonna kun kotiuduimme sairaalasta 31.1 ehdimme hakea lähimarketista sushit, mutta laatupettymys oli niin suuri, että nautiskelimme illalla loppujen lopuksi pakastepitsaa, sekin toimi) tai tapakset (helppoa hauskaa yhdessä kokkailtavaa ja kaikki voivat valita omat suosikkinsa). Itse valitsisin tänään espanjalaista munakasta, pestopatonkeja, marinoituja oliiveja ja queso fritoa eli paistettua juustoa.
 • Tämän lauantain illallisesta en osaa sanoa vielä mitään, koska me lähdemme koko perheen voimin hotellilomalle lentokentälle. Koira tulee tietysti mukaan ja itseasiassa karvakaveri on suurin syy tälle retkelle. Se ahdistuu paukuttelusta niin suuresti, että päätimme tarjota pienelle terrierille rauhaisan ja levollisen vuodenvaihteen. Eikä illallinen hotellin ravintolassa, leffa, samppanja ja hotelliaamiainen huomenna kuulosta yhtään huonolta vaihtoehdolta.

dubai9

dubai11

 • Tulppaanikausi on alkanut jo vauhdilla. Heivasin 28.12 kaikki joulukoristeet reilussa tunnissa varastoon ja kuusen parvekkeelle. Siihen oli oikein hyvä syykin – mini juhli ensimmäistä syntymäpäiväänsä 29. päivä ja uusille koristeille oli tehtävä tilaa. Tämä järjestely on täysin tervetullut, koska olen Tapanin jälkeen täysin valmis luopumaan joulusta, ja Happy Holidays -kansiokin odottaa uusia pinnailuja aina lokakuuhun asti. Pinkit tulppaanit olivat yhden vuoden kunniaksi maljakoissa torstaina. Yleensä ne ovat valkoisia.
 • Minin tuleva kevätgarderobi tulee täydentymään näillä. Hän sai synttärilahjaksi lahjakortin liikkeeseen ja kunhan askeleet vahvistuvat ja kelit lämpenevät, lähdemme ostoksille. Omaan aikuiseen tyyliin kengät eivät istu millään, mutta pienet jalat, niille ne kuuluu.

dubai14

dubai6

 • Pikaisesti piipahdin myös aleissa. Suosittelisin tsekkaamaan ainakin Filippa K:n Aleksilla (ihania pellava t-paitoja alehinnoin!), Zaran lastenosaston (esim. tämä hattu ja mekko, mini rikastui yhdellä parinkympin trenssillä ja äiti kevyttoppiksella). COS ja Massimo Dutti tietysti myös vierailun arvoisia.
 • Viimeisenä toivoisin kevyttä paukuttelua illalle. Onko niitä raketteja oikeasti oltava niin paljon? Ja miksi, miksi ihmeessä niitä on lupa paukutella useita tunteja. Jos minulta kysytään, olisi parin tunnin aikaikkuna oikein toimiva. Saako muualla maailmassa kuka vain ampua omalta pihalta raketteja kymmenittäin kahdeksan tuntia? Ja kaiken huippuhan on se, että useinkaan tuo kahdeksan tuntia ei tunnu riittävän. Voi ne kaikki pienet koirapoloiset!

dubai13dubai5
dubai1

Kuvituksena toimii vielä Dubain joulu.

2 kommenttia artikkeliin ”Iloista ja onnellista vuodenvaihdetta! -vinkit viikonloppuun

 1. Onnellisia päiviä uudelle vuodelle! En ymmärrä minäkään raketteihin hassattavia rahoja. Lapsille riittää tähtisädetikut ja kaupungin ilotulitus (pienempi pelkää edelleen). Sen sijaan että ostettaisiin raketteja, tilattiin jätskikone 😀 Toivottavasti siitä on iloa pidempään. Virpin jätskikirja jo löytyykin ja heti kuulemma testataan joku jätski, kun kone saapuu.

  Tykkää

  1. Kiitos samoin, ihanaa uutta vuotta Hanna!! Loistava idea tuhlata rakettirahat jätskikoneeseen, itseasiassa ehkä vuoden paras idea 😀 Kerro jätskikokemuksia myöhemmin!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s