vv7

vv3

  • Jos vielä et ole ehtinyt, niin keskustan jouluinen valoiloittelu kannattaa todellakin käydä tsekkaamassa. Minusta tuntuu, että se paranee vuosi vuodelta. Tai ainakin kuusia näkyy joku vuosi enemmän. Mutta näyttääkö teistäkin Manskun valot skumppalaseilta? Kävimme tänään jo ihailemassa Stokkan jouluikkunat, haistelemassa glögikojun tarjontaa ja lounaalla ihmisvilinässä.
  • Samalla reissulla bongasin Aleksilta Galleria Esplanadia vastapäätä ihastuttavan joulun pop up -myymälän. Siellä myytiin sekä joulukoristeita että ehdottomasti toivottuja joululahjoja. Tarjolla oli paljon sisustustavaraa ja kaupan sisältä löytyi myös miniPlantagen. Ostin kaksi lumipallokoristetta joulukuuseen (ihan siltä varalta ettemme nyt sitten valkoista joulua saakaan) ja kauan toivomani Merry Christmas -koristeen seinälle. Kauppa pitää auki aina aatonaattoon asti. Ilmeisesti samanlaisia putiikkeja on keskustassa kolmin kappalein.

vv4

vv5

  • Black friday -alet! Tänään tai tänä viikonloppuna kannataa todellakin yliviivata asioita mahdolliselta joululahjalistalta tai vaikka ostaa itselle joku lahja. Keskustassa tai nettikaupoissa on vaikea välttyä aleprosenteilta.
  • Ja koska black friday:ta eilen edelsi Thanksgiving, niin olisi ehkä ihan hyvä pysähtyä meidänkin hetkeksi pohtimaan kaikkia niitä asioita ja ihmisiä elämässämme mistä ja kenestä voimme olla kiitollisia. Viime ajat ovat osoittaneet, että eivät nämä ole niin itsestäänselvyyksiä kenenkään kohdalla. Mekin haluamme oman Kiitospäivän. New York Times listasin myös elokuvasuositukset viikonlopulle.

vv8

vv9

  • Ostin joulupyjaman, sekä itselleni että minille. Mikä onkaan kivempaa kuin aatonaaton iltana istua pyjama päällä paketoimassa viimeisiä lahjoja, kuunnella joululauluja ja juoda glögiä tai miksei vaikka rosésamppanjaa. Tässä esimerkiksi nappivalinta pyjamaksi.
  • Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, täällä se on Gilmore Girls season 8! Pakastepitsa uuniin ja sohvalle.

vv2vv10

Kuvitus tänään luonnollisesti Amerikan hengessä Kiitospäivän kunniaksi.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s