week5

week3

  • Tänään tehdään kakkua, tätä! Siis voiko kakku nyt paremmalta kuulostaakaan, popcornia ja maapähkinävoita. Minun mielestäni ei. Molemmat herkkuja, joista en todellakaan mielelläni luovu. Kerron varmasti kokeilustani myöhemmin. En ole tehnyt kattilassa popcorneja sitten lapsuusvuosien isomummoni avustamana, saa nähdä miten käy.
  • Aion myös tehdä talvidrinkin uudella reseptillä, itsetehty kaakao sekoitettuna kattilassa punaviiniin. Kuulostaa todella hyvältä. Suklaata ja punkkua, tuskin voi mennä pieleen. Ilmeisesti tämä on Ruotsissa jo jonkinlainen hitti.
  • Suosittelen myös kynttilän sytyttämistä ihan vain vaikka arkiaamiaisillekin. Pimeät aamut piristyvät ja väsymys helpottaa.
  • Henri Lloydin ystävämyynnit alkoivat. Kävin keskiviikkona jo katsastamassa valikoiman. Tarjolla oli ainakin niitä täydellisiä neulemekkoja sinivalkoraitaisina. Olin minin kanssa liikenteessä, enkä näin ollen päässyt sovittamaan mekkoa yhteiskoppiin, joten teille jäi yksi ylimääräinen. Hintaa mekolle jäi enää 70euroa. Lähdin yhtä lompakkoa ja binikin yläosaa rikkaampana kuitenkin kotiin. Edellinen lompakko todellakin veteli viimeisiään, joten oli aika päivittää tilanne. Ja bikineillekin tulee onneksi käyttöä heti joulukuussa.

week2

  • Jos haluat joulu- tai edes talvifiiliksen, katso putkeen muutama jakso Gilmore Girlsia. Siellä on tosi usein syksy tai talvi. Kurpitsoja, lunta, kahvia, jouluvaloja, raidallisia kaulaliinoja ja lämmin tunnelma, siitä on hyvä sarja tehty. Sympaattinen amerikkalainen pikkukaupunki ei ainakaan pahenna asiaa. Uuden kauden traileri on muuten ilmestunyt. Vaikuttaa lupaavalta.
  • Nyt saattaisi olla viimein aika kaivertaa jo yksi kurpitsa. Kai Suomessa juhlitaan Halloweenia jo tänä viikonloppuna, vaikka pyhäinpäivä sirtyykin viikolla eteenpäin. Virallinen anglosaksinen Halloween on kuitenkin jo maanantaina 31.1. Ja koska olemme omineet Halloweenjuhlinnan Jenkeistä, niin ehkä noudatamme samalla heidän päivämääriään? Haluaisin tulevaisuudessa ottaa perinteeksi kurpitsankaiverruksen tyttäreni kanssa. Nämä ovat malleja Westvillagesta 2012 Nykin reissulta. Hienoja, vai mitä?
  • Illalla aion nauttia nyhtökalkkunaa (kauraa en ole muuten saanut käsiini, vieläkään!) pitaleivän sisässä höystettynä turkkilaiseen jugurttiin tehdyllä kastikkeella ja tietysti hummuksella.

Hyvää viikonloppua!

week1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s