ig3-kopio

Luonnoksissa makaa pari postausta, mutta aika on jostain syystä ollut niin rajallista viime päivät etten ole ehtinyt niitä vielä viimeistelemään, joten otetaan väliin katsaus parin viikon instagramiin.

ig2

ig4

Viime viikolla lomailtiin siis Rovaniemellä. Talvi ei ollut vielä sielläkään, ei muuten edes miinusasteilla, vaan oikeastaan ruska parhaimmillaan, vaikka ruska ei kyllä siellä tänä vuonna tainnut missään vaiheessa suuressa loistossa ollakaan. Söin siellä vuoden parhaan aamiaisen. Siitä kerroinkin jo edellisessä postauksessa. Menkää ja kokekaa, jos ikinä liikutte siellä päin. Yö hotellissakaan ei olisi hassumpi ajatus. Huoneet ovat uskomattoman kauniita, ainakin kuvissa. Söin kaupungissa myös erinomaisen lounaan, eikä ihme, koska kuulin myöhemmin, että paikan omistajat käyvät aktiivisesti poimimassa ideoita New Yorkissa. Silloin harvoin menee pieleen. Kyseessä oli jonkinlainen street food -ravintola ja nauttimani lohileipä avokadokastikkeella oli erinomainen. Sisustus oli myös loppuun asti hiottu vessan lattiaa myöten.

ig1

Kotona viikonloppuna ja arkenakin on nautittu pitkiä aamiaisia ja ulkoiltu paljon. Aika mahtavaa muuten, että ollaan säästytty jo pitkään päiväsateilta. Johan sitä kumpparit saa jalkaan ja vaunuihin sadesuojan, mutta koira ei suostu sateella ulos ja se tuo aina omat ongelmansa päivään. Rovaniemeltä tuliaisena sain yhden pakastinlokeron täyteen lakkoja ja vaihdoinkin yhtenä aamuna mustikat kokonaan niihin. Kreikkalainen jugurtti, pekaanipähkinät, chia- ja auringonkukansiemenet, lakat ja hunaja eivät olleet ollenkaan hassumpi yhistelmä.

ig7

ig6

Viikonloppuna kävimme tutustumassa taas yhteen leikkipuistoon, tällä kertaa Kaivarissa. Asuksi valikoitui jo villakangastakki, pipo ja talvinilkkurit. Silti meinasi palella, joten ajoitus oli kerrankin oikea. Takki on tämä ja osoittautunut nyt jo paljon paremmaksi väriksi kuin viime vuoden tumma beige, jonka myin pois. Omat tummat hiukset ja beige takki eivät vain oikein koskaan toimineet yhdessä. Pipoja olen myös hamstrannut kaikissa mahdollisissa väreissä, suosikkini löytyy tällä hetkellä täältä ja H&M:sta. Enkä olisi tätäkään uskonut, mutta taidan luopua Henri Lloydin tupsupipoistani.

ig5

Toki piipahdin myös hulluilla päivillä. Olenhan yksi niistä vihatuista äideistä, jotka tunkee sinne isoilla vaunuilla ja täyttää käytävät ja hissit. Mutta come on, miksi nuoret reippaat jalat eivät voi käyttää portaita tai vaikka edes liukuportaita? Liikkuminen olisi paljon vaivattomampaa ja seurueet pakotetut liikkumaan hissillä pääsisivät nopeammin määränpäähänsä eivätkä tukkisi niitä käytäviä. Jos olen Stockalla ilman vaunuja, en käytä hissiä koskaan, koska miksi? Hyötyliikunta kunniaan! Hulluilta päiviltä lähdin hakemaan uutta parvekelyhtyä, mutta mukanani kannoin perinteisesti pari käsipyyhettä, pesuaineita ja ruokaa. Liljakimpunkin sai alle vitosella. Ehdimme nauttia pikku Myyn kanssa myös kahvit ja bagelit Espresso Housessa. Kahvilan palvelu on muuten uskomattoman hyvää, ollut aina, mutta tällä kertaa erityisesti. Kaikista Espresso Houseista löytyy mikro, jossa voit itse käydä lämmittämässä lapselle ruuan (plussat jo siitä), mutta tällä kertaa en uskaltanut jättää lastani kauas yksin syöttötuoliin, vaan pyysin varovasti apua työntekijältä, joka ilman mitään muttia lämmitti ruuan, toi sen lautasella takaisin ja kävi vielä pariin otteeseen kysymässä tarvitsemmeko paperia tai muuta apua. Ja olihan ajoituksemme vielä haasteellinen. Kiitos!

ig8

Sunnuntaina tein yhtä suosikki vegeruokaani, Shakshukaa. Se on aina yhtä hyvää! Olen tehnyt sen joka kerta tällä reseptillä joskus vähän soveltaen, helppoa hyvää ja edullista. Joskus lisäsin joukkoon myös lihaa, mutta se on ihan turhaa.

2 kommenttia artikkeliin ”Katsaus instagramiin

 1. Heippa! Kiitos kivasta blogista. Löysin sen hiljattain ja elän samantapaista arkea (siis hoitovapaalla pienen tytön kanssa), ja blogissasi on paljon kiinnostavia aiheita. Matkat, asut, vinkit Hkin ruokapaikkoihin jne. Asun itse kaukana Hkistä, mutta tällaiset vinkit on kullan arvoisia silloin kun tullaan siellä käymään. Joten kiitos 🙂 Onko muuten tuossa yhdessä kuvassa näkyvät keltaiset kenkäsi Timberlandin kengät? jos, niin oletko ollut tyytyväinen niihin? Mietin juuri niiden hankkimista.. Kotiäidille sopivat niin puistoihin kuin kahviloihinkin 😀
  Marie

  Tykkää

  1. Moikka! Ja kiitos sulle kommentista. Kiva, että löysit tänne!🙂 Helsinki-vinkkejä, matkoja ja asuja luvassa vielä tänäkin vuonna.
   Kengät eivät ole Timberlandin. Olen suunnitellut Timberlandien ostoa itsekin varmaan kolme vuotta, mutta nämä ovat puolta helvemmat So What -kopiot. Hyviltä ovat nämäkin jalassa tuntuneet ja päässeet nyt jo kovaan käyttöön, mutta kestävyys tuskin on samaa tasoa aitojen kanssa. Kotiäiti-kengät nro1 todellakin😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s