ig12.jpg

ig1

ig2

Olen kunnostaunut talvi-istutusten kanssa, kanervat ovat ruukuissaan ja yhden kuusenkin kannoin perjantaina Ikeasta mukana, koska lokakuu. Lämmin syyskuu on ratkaissut sen, että mopo ei ole täysin (tai vielä yhtään) karannut käsistä joulun suhteen ja kuusi on toistaiseksi ainoa merkki saapuvasta sesongista. Uggin Dakotoille on jo onneksi käyttöä, mutta koira pystyy toistaiseksi muutamaa aamua lukuunottamatta lenkkeilemään vielä poikkeuksellisesti ilman villapaitaa. Tästä kiitämme upeaa syyskuuta.

ig4

Kurpitsakarnevaaleista puhuttiinkin jo. Tuo kuvassa näkyvä Gap babyn neuletakki on muuten aivan ihana, meillä on sama takki kolmessa eri koossa ja värissä. Ja korvat, no tietysti.

ig5

Italiassa olimme hotellilla niin myöhään illalla, että ainoa järkevä vaihtoehto oli hyödyntää huonepalvelua. Matkustin yksin pienen seuralaiseni kanssa ja matka meni mutkattomasti, mutta vaellus lentokentältä hotelliin julkisilla ja kävellen oli oma projektinsa (turvakaukalo ei ollut mukana), niin nälkähän siinä tuli. Ja kello kymmenen illalla väsyneen lapsen kanssa ravintolaan meno ei tuntunut parhaalta ajatukselta.

ig6

ig7

ig9

Milanossa tietysti kävelimme kymmeniä kilometrejä, ihailimme maisemia ja niitä tyylikkäitä ihmisiä, tutustuimme paikalliseen leikkipuistoon, söimme hyvää ruokaa, joimme proseccoa ja toki shoppailimme. Kaupunki kieltämättä oli aikamoinen shoppailutaivas ja yliviivasinkin yhden haaveen ostoslistalta. Siitä kirjoitan varmasti myöhemmin jotain enemmän, mutta kyseessä on siis jotain, jonka halusin ostaa muistuttamaan esikoisesta, hänen syntymästään ja ensi vuosistaan. Sephorassa täydensin meikkipussia luminizerilla ja highlighterilla yrittäen jollain vähän erottua sieltä 180cm mallien keskeltä.

ig13

Italialaisesta ruokakulttuurista kopioisin Suomeen heti kattavan aperitiivikulttuurin. Rakastan ajatusta, että ennen illallista olisi tavallista mennä johonkin kivaan paikkaan drinkille ja juomien seurana pöytään kannetaan automaattisesti hyvää leipää, levitteitä, pähkinöitä, sipsejä ja oliiveja. Voiko nyt parempaa olla? Alkupalat ovat kaikkien aterioiden paras juttu. Ongelmaksi koituu aina vain se lapasesta lähtenyt napostelu ja itse illallisen aikaan nälkä onkin jo tipotiessään.

ig11

Pääsimme mieheni kanssa treffeille pitkästä aikaa viikonloppuna. Usein lähdemme salille, kun pääsemme kaksistaan johonkin. Eilen lisäsimme siihen vielä kahvit keskustassa (kauden eka psl muuten) ja leffan. Olin leffassa viimeksi vajaa vuosi sitten, joten arvata saattaa, että kivaa oli. Ja voinpa muuten lämpimästi suositella Sullya. Tosi ytimekkäästi ja hyvin kerrottu tarina. Tom Hanks oli myös loistava valinta pääosaan, vaikka en suuri fani olekaan. Ja tarinahan on hieno, kaiken kaikkiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s