viikonloppu1

milanoo

viikonloppu2

 • Jos et eilen ehtinyt, tänään juoksisin vielä tsekkaamaan, jos Lidliin sattui jäämään luomupuuvillaisia vauvanvaatteita. Itse olin kipeä ja lähetin eilen illalla mieheni ruokaostosten yhteydessä hakemaan raitasukkiksia. Hän tuli ilokseni takaisin ne plus muutama muu kappale mukanaan. No täytyy sanoa, että kovasti kiipeilevän ja nousevan lapsen äitinä olisin toivonut pohjiin jotain hidasteita. Toisaalta koot olivat niin isoja, että ennen kuin ne ovat sopivat, mini kävelee varmaankin jo reippaasti.
 • Tämä ei nyt varsinaisesti ole vinkki tähän viikonloppuun, mutta iloinen tietopläjäys, nimittäin Massimo Dutti avaa loppuvuodesta myymälän Helsinkiin. Jee! Yksi ehdottomista suosikkiputiikeistani. Tai ehkä tämä oli jo old news, mutta itse kuulin eilen.
 • Milanossa söin toki perinteisesti risottoa, pitsaa ja spagettiakin, mutta löysin taas pitkästä aikaa yhden lempiruuistani, nimittäin Panzanellan. Siis mikä nyt olisi parempaa kuin leipä, tomaatti, kurkku, punasipuli ja basilica yhdistettynä salaatiksi ja siihen päälle vielä buffalo mozzarellaa, avot!

dsc00090

dsc09811

milanooo2

 • Yksi hauskimmasta reissuviihteestä oli ehdottomasti paikallisessa leikkipuistossa vierailu. Olimme paikalla ensimmäisen kerran sunnuntaina ja silloin se olikin täynnä lapsiperheitä. Puistosta löytyi autoja, juna, kiipeilytelineitä ja tietysti Pikku Myyn ehdoton suosikki, keinu. Lähikahvilasta sai ruokaa, kahvia tai vaikka jäätelöä. Leikkipuisto löytyi keskeltä Milanon omaa keskuspuistoa Parco Sempionea, joka on jo itsessään ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Joten kun reissaatte lasten kanssa, etsikää paikallinen leikkipuisto. Parempaa asustalkkauspaikkaakaan on vaikea löytää ja kaupinkilomalla lapsikin saa pienen hetken vain itselleen. Tästä lähtien noudatan neuvoa joka lomalla ja ideasta inspiroituneena taidan mennä tänäkin viikonloppuna testaamaan jonkin uuden leikkipuiston, ehkäpä Kaivariin.
 • Sohvatyynynpäälliset pitäisi viikonloppuna vaihtaa syksyisempiin ja voi olla, että yksi uusi olisi vielä ostoslistalla. Eli tummaa, harmaata, fleecea ja villaa, sillä mennään.
 • En ole niitä ihmisiä, joilla vaatekaappi pysyy jatkuvasti siistinä. Tasaisin väliajoin joudun kiskomaan kaikki vaatteet lattialle ja järjestelmään rivit, pinot ja henkarit suoriksi. Koska tämä tapahtui jo nyt viikolla, viikonloppuna saan vain ihailla siistiä lopputulosta. Samalla täyttyi kaksi säkillistä tavaraa kirpparille ja taidankin siskoni kanssa laittaa pitkästä aikaa kirppispöydän pystyyn lokakuussa. Missähän Helsingissä kannattaisi myydä? Mietin Kaivarin Kanuunaa, mutta remontin vuoksi paikka muuttaa kuun vaihteessa, ja mietin löytääkö asiakaskunta uuteen lokaatioon.
 • Vinkkaisin teitä joilla kertyy sosepurkkeja, käyttämään niitä tuikkukuppeina vaikka ulkona. Hyvältä näyttää.
 • Ja tässäpä vielä paras syysotos pitkään aikaan.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia artikkeliin ”Vinkit viikonloppuun

 1. Hei ihanuus, kiva olla taas täällä lukemassa ihania blogeja, ja kirjoitella omaanikin iloisemmalla mielellä.
  Mä niin rakastan risottoa, pastaa ja tuota panzanellaa. Ja olen kuule myös ihan samanlainen vaatekaappini kanssa, joskus ne kaikki mytyt on vaan revittävä alas ja laitettava siististi paikoilleen..

  Ps. No Reloveen ehdottomasti kirppispöytä ❤

  Tykkää

  1. Moikka Reetta! Mahtavaa, että on jo illoisempi fiilis ja elämä hymyilee. Olen tosi onnellinen sun puolesta. Ja kaikkea hyvää muuten uusiin vanhoihin tuuliin (vai siipiin)! Varmasti täysin oikea päätös.
   Tein Panzanellaa jo tänään, vähän soveltaen tosin, mutta hyvää oli! Kiva kuulla, ettei maailma ole täynnä vain suorien vaaterivien omistajia. Yritän kyllä välillä oikein tosissaan, mutta sitten taas kiireessä tapahtuu jotain.
   Hei, miten en tullut ajatelleeksi Relovea. Sehän on vielä ihan siskoni naapurissa! Sinne siis. Kävimme shoppailukierroksella siellä itseasiassa kesällä ja tein vaikka mitä löytöjä.
   Kiva kun kävit ja hyvää viikonloppua! 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s