dsc04175

dsc04182

Tämän viikonlopun vinkit liittyvät matkustamiseen, koska kohta lentokoneen nokka osoittaa kohti Italiaa muutamaksi päiväksi, can’t wait!

  • Harkittu ja mietitty pakkaaminen pienen lapsen kanssa on kaiken a ja o. Vieläkään minulta ei löydy sitä pakkausexceliä tai minkäänlaista listaa. Jos joltain löytyy valmis pakkauslista koneelta matkustattaessa alle vuoden ikäisen kanssa, lähettäkää tähän osoitteeseen asap! Toisaalta olen jo tottunut siihen, että pakkaaminen on koko päivän operaatio.
  • Vältä lapsen kanssa aamulentoja. Sen teen nytkin. Lennämme tänään iltapäivällä mieheni perässä. Hän lähti jo eilen.
  • Lähes 9kk lapsi, joka liikkuu paljon, ei vielä kävele ja viihtyy hyvin vähän paikallaan tarvitsee kolmenkin tunnin lennolle aika paljon viihdykettä. Toistaiseksi olen vain keksinyt sormiruokaa ja muutamat lelut (tuo vanhasta lelusta kiinnostuminen kestää noin 5 minuuttia, mutta en viitsinyt käydä uusimassa koko leluvarastoakaan yhtä viikonloppureissua varten). Tähän asti lennot ovat sujuneet ongelmitta, mutta nyt hän on jo huomattavasti taas vanhempi ja touhukkaampi.
  • Kahvi kannattaa juoda lentokentällä ja onhan se siellä paljon parempaakin. Kuuma kahvi, sylilapsi ja pieni tila ei nyt vain toimi. Oma ruokailukin kannattaa varmasti hoitaa etukäteen.
  • Koska aika on rajallista, lomapäiviä kannattaa hieman suunnitella etukäteen, varsinkin kun kohde ei ole ennalta tuttu ja aikatauluja pitää miettiä myös lapsen kannalta. Olen listannut vierailukohteita, ravintoloita, kauppoja ja vähän etäisyyksiä. Listalta löytyy kattava määrä tavarataloja, outletliikkeitä ja luonnollisesti ainakin Tiffany, Petit Bateau ja GAP. Ostosrundit tosin kannattaa ajoittaa lounaan jälkeisille päiväunille.

dsc03972dsc09151dsc08970

  • Muuten ajattelin vain nauttia uudesta kaupungista, syödä hyvin ja juoda pari viinilasillista. Pamahdamme myös sattumalta keskelle muotiviikkoja, joten asubongauksiakin tulee varmasti harrastettua. Siinäpä oli muuten selitys tuplasti kalliimmille hotelleille. Ja alipukeutumisfiilikseltä ei varmasti voi välttyä.
  • Jos olisin viikonlopun kotona, viettäisin vuoden ainoat rapujuhlat. Nyt saattoi käydä niin, että tänä vuonna jäi rapujuhlat kokonaan välistä. Perinteiset ystävien kanssa vietetyt kekkerit sattuvat harmillisesti juuri tälle lauantaille.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s