ig10.jpg

Pari viime viikkoa olen elänyt seesteistä mammalomaa. Viikonloput ovat olleet vapaita suunnitelmilta, mikä on tuntunut uskomattoman kivalta. On ollut aikaa pitkiin aamu- ja päiväkahveihin, kokkailuun, lenkkeilyyn, puistoiluun ja kukkien istutukseenkin. Tätä tapahtumaa en kutsuisi kyllä vieläkään istutukseksi, koska yleensä heitän kasvit kovalla kiireellä niihin pariin ruukkuun ja viskon vähän multaa päälle. Multa on meiltä muuten aina loppu. Voisi kuvitella, että täällä asuisi suurikin hortonomi. Ja koska piha näyttää nyt ihan hyvältä, kuolleet kukat on viety pois, ruoho leikattu, pöydät pyyhitty pölystä ja kenervat saatu ruukkuihin, päätin pitää lyhyen kuvaussessionkin. Kuvattavana oli tietysti itse terassi, mutta valokeilaan pääsivät luonnollisesti myös mini ja karvakaveri. Ja kyllä, mini on puettu päästä varpaisiin raitoihin, kunkas muutenkaan. Tuo pipo on suosikkini, haluaisin tämänkin.

ig1

ig2

Kävin myös baletissa. Joko sanoin, rakastan balettia. Nyt oli mennyt pari vuotta sitten viime esityksen, joten oli aika korjata tilanne. Uusi Rome ja Julia oli hyvä, tykkäsin siitä itseasiassa tosi paljon. Olen kuitenkin aika varma, että se jakaa mielipititeitä. Tulkinta oli suhteellisen moderni. Suosikkibalettini on kuitenkin ehdottomasti Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas, enkä malta odottaa, että pääsen sinne myös Pikku Myyn kanssa. Ja koska olin pitkästä aikaa yksin ulkona, väliajalla samppanja ja kakku kuuluivat asiaan, loppuihan sokeritonkin tuohon päivään. Tuo asu tuntuu olevan uusi iltauniformuni, housut vain vaihtelevat mustista revittyihin tai boyfriend farkkuihin. Tuollainen bomberjakku on muuten tosi kiva. Se on tämä. Valitettavasti kuva vain on laadultaan kammottava, instagram stories:ssa ei vain aina ehdi panostaa laatuun.

ig9

ig3

Viikot keskittyivät myös paljon ruuanlaiton ympärille. Kokeilin uusia reseptejä ja suosin kantarelleja. Viikko sitten tein sitä kantarellipastaa ja toissapäivänä kantarellirisottoa. Kehtaankohan sanoa tätä ääneen, että en ole ikinä ennen tehnyt risottoa. No nyt tein ja otan siitä kuukausittaisen viikonloppuruuan. Seuraavaksi haluaisin kokeilla tehdä sen kurpitsasta. Ehkä tällä reseptillä. Mieheni teki myös Ruokatorstain reseptillä omenapiirakan. Ei taida mennä uudestaan kokeiluun, koska perusomenapiirakkaan verrattuna työvaiheita oli uskomaton määrä, mutta lopputuloksessa se efortti ei kuitenkaan kuulemma näkynyt. Minusta se oli oikein hyvää, mutta olen huono arvostelemaan, koska en ole varsinaisesti mikään omenapiirakkafani.

ig5

ig7

Viime viikko oli myös juhlallisuuksia täynnä, koska ensin keskiviikkona vietimme hääpäivää ja perjantaina seurasin kisastudiosta Alexanderin ristiäisiä. Vietimme hääpäivää tavoillemme uskollisena burgereilla. Naugty BRGR:n bataatti-vuohenjuustohampurilainen oli ihan hyvä. Kavishepuleissani sen päädyin tilaamaan, mutta seuraavan kerran otan lihalla. Mieheni mielestä ne saattavat olla Helsingin parhaat.

Alexander sai virallisesti nimensä (aika myöhään muuten!) ja vaikutti tyytyväiseltä herralta. Aika hauskaa on muuten se, että hänen nimensä on kerätty yhtä nimeä lukuunottamatta meidän sukupuista. Tässä siis ollaan melkein kuninkaallisia. Sanoisin, että mekkokisassa pisimmän korren veti tällä kertaa Victoria.

ig6

Ostin Härkistä ja tein siitä spagttiakin (varmaankin tuon pakkauksen takia). Ostan uudestaankin, loistava jauhelihan korvike.

ig4

img_0035

Syyskuussa aurinkolasit ovat päässeet edelleen ahkeraan käyttöön, hyvä niin. Clubmasterit ovat ehdottomat suosikkini ja kun menin hukkamaan omani vuosi sitten kauppareissulla, ostin uudet second handina siskoltani muutama viikko sitten. Olipa taas kiva laittaa ne silmille. Toivon, että loppukuun Milanossa niille on edelleen käyttöä ja ennen kurpitsarisottoa kotona, saatan testata parit siellä. Yllä oleva kuva on kesäiseltä Comolta.

ig8

Suosittelen muuten lämpimästi Lidlin juoksupaitaa. Kaksi kertaa pääsi viikonloppuna testiin ja voin sanoa, että 9 euron hinta-laatusuhde on taattu. Olen ostanut sieltä myös joskus treenisukkia, hyvin toimii.

Hyvää alkanutta viikkoa!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s