dsc05932

vii3

vii2

Tänä viikonloppuna…

 • aion jatkaa kasvisruokakokeilujani ja ostinkin kaupasta viimein Härkiksen testiin. Palaan tähän. Toisestakin viikonloppuruuasta aion jättää lihat pois, koska kauden kunniaksi ajattelin hyödyntää taas kantarelleja.
 • ajattelin istuttaa kanervat, vaikka tässä kesäilmassa se tuntuu ehkä vähän typerältä. Siis en valita lämmöstä, mutta onko joku kanssani samaa mieltä, että jo kerran alkanut syksy vähän kuin petti meidät? Kaulaliinat, syystakit ja pipot pysyvät kaapissa vielä ilmeisen pitkään, jos forecan sivuun on uskomista. Tajusin samalla säätiedotuksia tutkiessani, että Milanossa on lähes 30 astettä lämmintä tällä hetkellä, joten aloitin kaivamaan kaikkien kesäkamoja taas esiin. En usko, että ilma radikaalisti viilenee parissa viikossa. Mutta eipä muuten haittaa, kylmää proseccoa lämpimällä pittoreskilla terassilla, kelpaa!
 • myyn muutaman vaatteen eteenpäin.Lupauksista huolimatta en siivonnut vaatekaappiani viime viikonloppuna, vaan tein sen eilen ja laitoin kamaa oman ”kylämme” nettikirppikselle myyntiin. Sitä ei muuten voi verrata mihinkään muuhun fb-kirppikseen. En ole törmännyt kertaakaan kai-kai -kyselyihin eikä vaatteista riidellä. Kaikki tapahtuu yleensä hyvässä hengessä ja helposti. Tänäänkin hain minille uuden palapelin naapurustosta eurolla. Minulla kesti muuten tosi pitkään ymmärtää mitä tuo kai-kai -lyhenne tarkoittaa. Siis eikö ihmiset tiedä kokoaan ja kuka jaksaa mittailla itseään mittanauhalla?
 • luen aktiivisesti ruotsalaisia nettilehtiä ja palaan Alexanderin ristiäistunnelmiin. Oma ehdoton lempiprinsessakin on löytynyt, Madeleinen ja Maryn paikan on varmasti hetkellisen pysyvästi ottanut Leonore, mikä sähläri! Tällä kertaa Madeleinella oli tyylikkäässä pussissa herkut ja lelut mukana, jotka todella olivat aktiivisessa käytössä. Tytön on ilmeisen vaikeaa pysyä paikallaan ja tekee asiat juuri kuin itse haluaa. Parhaan puvun tittelin saa toinen nuori prinsessa Estelle, joka on kuulemma aloittanut baletti-harrastuksen. Miten söpöä! Ja yhteen sointuvat puvut äidillä ja tyttärellä on ehdoton piste i:n päällä.
 • teen pitkästä aikaa myös banaanilettuja ja ajattelin maistattaa niitä myös minille. Jos etukäteen pitäisi arvailla, uskon niiden olevan suuri hitti.
 • Aion myös koekäyttää Lidlistä ostamani juoksupaidan. Se näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä ja maksoi 9 euroa. Odotukset ovat korkealla.
 • viimeisenä vinkkaisin vain lukemaan yhden mielipidekirjoituksen hesarista liittyen lapsiin ja vuorovaikutukseen. Olipa nimittäin hyvä kirjoitus. Ammattiminäni jotenkin heräsi kirjoitusta lukiessani. Suosittelen myös kuuntelemaan tämän podcastin ja lukemaan siihen liittyvän kommenttiboxin. Asia saa myös jonkin verran jatkoa täällä. Aihe, josta kuvittelisi ettei tarvitsisi edes puhua, kun odottaa elämässään jotain noin suurta tapahtuvan, huoh. Jokuhan on varmasti eri mieltä tuosta ensimmäisestäkin mielipidekirjoituksesta ja sekin on ihan ok.

Hyvää viikonloppua!

weekend1

4 kommenttia artikkeliin ”Viikonloppujuttuja

  1. Hän on suloinen ❤ Toisinaan tosin tuon söpön ulkokuoren alle piiloutuu aika itsepäinen yksilö, joka vaatii aikamoisia neuvottelutaitoja välillä. Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Tykkää

 1. Kyllä kai-kai mitta pitää ainakin mun nettikirppiksellä pyytää vaatteesta. Eri vaatemerkeillä on ihan erilaiset koot. Ainakin Filippa K :lla on tosi pienet koot. Enkä mä mittaa itseäni kainalosta kainaloon, vaan vertaan mittaa johonkin omaan paitaani. Oman kylän fb-kirppis on myös melko leppoisa ja olen monesti jättänyt aamulla tavaroita kuistille, josta vauvan kanssa kotona oleva on käynyt ne päivällä vaunulenkillään nappaamassa ja jättänyt rahat kukkapurkin alle. Kätevää 😀

  Tykkää

  1. Joo olet varmasti oikeassa ja aivan totta, vaatteestahan se on helppo mitata. Ilmaisin asian vähän turhan kärjistetysti. Mulla on ehkä vaan niin suppea oma merkkivalikoima, että tiedän kokoni hyvin. Ja siinäkin olet tosiaan oikeassa, että Filippa K on pientä. Toisaalta ostin ensimmäistä kertaa second handina Rag & Bonen farkut omassa tuumakoossa ja nehän tippuu jalasta. Joten kokoeroja on. Kyllästyin vain joskus jollain HL:n nettikirppiksellä kaikkiin kyselyihin eri mitoista, kun en löytänyt mittaakaan mistään, niin hermothan siinä meni 😀
   Vitsit, ollaankohan me samalla ”kylällä”, koska tuolla tavalla meidänkin nettikirppis toimii!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s