DSC06571

Pian olisi tarkoitus alkaa rakentaa valkoisesta, harmonisesta vauvanhuoneesta taaperolle omaa maailmaa. Siinäpä onkin tehtävää suunnitella kiva leikkipaikka, jossa on värejä ja kuvioita ihailtaviksi, mutta silti jonkinlainen rauhallinen kokonaisuus, missä on hyvä nukkua ja mikä ei kaikella mahdollisella tavalla eroa kodin muusta sisustuksesta. Huone on aika pieni ja valintoja tulee tehdä, varsinkin kun haluan säilyttää siellä vielä tuon yhden perintölipaston toistaiseksi vaatteille, myöhemmin varmastikin kirjoille ja leluille. Huoneesta löytyy valmiit vaatekaapit, joten jossain vaiheessa petivaatteet ja pyyhkeet joutuvat siirtymään muualle, jotta pieni neiti saa huoneen kokonaan käyttöönsä. Tällä hetkellä huoneesta löytyy vain lipasto, matto, kuvakollaasi sienällä, lelukori, nojatuoli ja yksi pöytä. Lipasto, lelukori ja matto jäävät sinne, pöytä ja nojatuoli saavat muuttaa pois. Huonetta on helppo alkaa muokkaamaan, koska ei siellä vielä varsinaisesti mitään isompaa ole tehty.

Kids room

Tein polyvoressa jonkinlaisen ideakollaasin tulevasta huoneesta. Toistaiseksi ainoa varmasti toteutettava uuudistus on tapetti tuolle isoimmalle seinälle, joka näkyy oviaukosta. Lipasto ja kuvakollaasi saavat siirtyä vastakkaiselle seinälle. Mini ei nuku vielä omassa huoneessa, mutta jossain vaiheessa pinnasänky siirtyy tapettiseinän eteen. Tykästyin Ikeassa uuden malliston lastensänkyyn, joka on kuitenkin ajankohtainen vasta joskus kahden vuoden päästä? En edes tiedä milloin, joten harkinta-aikaa piisaa. Tapeteissa löytyy vielä kaksi vaihtoehtoa, mutta merkki on selvä. Oikeastaan voisin valita kyseiseltä brändiltä han kaikki tapetit, mutta kuumailmapalloihin olen varmaankin päätynyt. Koirat vai norsut, beige vai harmaa aiheuttavat vielä päänvaivaa.

DSC06578

Kuten jo aiemmin taisin jossain kirjoittaa, niin haaveilen tuollaisesta kollaasissa vilahtavasta leikkiteltasta. Granitissa on valikoimassa yksi ja pitäisikin mennä tutustumaan siihen lähemmin. Olen toistaiseksi nähnyt sen vain mustana ja se ei toimi. Valkoinenkin pitäisi löytyä. Todennäköisesti meillä sinne kyllä muuttaisi tuo pieni karvapallo, mutta mahtuuhan sinne tarvittaessa molemmat, koira ja lapsi.

home

Tuo kollaasissa näkyvä lamppu on ihana. Oma kompastuskiveni sisustuksessa on valaisimet. En jaksa tehdä työtä niiden metsästämiseen ja tyydyn liian helposti aina johonkin halpaan korvikkeeseen. Minun on myös välillä todella vaikea mieltää, miltä joku tietty valaisin näyttää jossain tietyssä paikassa. Keittiötä lukuunottamatta mieheni onkin tehnyt kaikki valinnat kotiimme tuolla saralla. Nyt kuitenkin olisi aika löytää uudet yöpöydille noiden vanhojen ja kuluneiden tilalle ja se lastenhuoneen pöytälamppu. Siinä saisi olla hieman jotain leikkisyyttäkin. Kaikki ideat ovat tervetulleita. Terveisin valaisimista ahdistunut. Oikeanlainen hyvä valo on myös sistustuksessa ehdottoman tärkeää, ja senkin takia pitäisi asiaa jaksaa vähän miettiä.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Tulevan taaperon maailma ja ikuinen valaisinongelma

  1. Ne on! Joo mä luulen, että harmaa norsu on voittamassa tätä skabaa. Ja kiitos, nää projektit on aina niin hauskoja. Oletko itse sisustanut taaperolle huonetta?

   Tykkää

   1. Meillä on kaksi pientä tyttöä, joten lastenhuoneen sistuspuuhat ovat ajankohtaisia täälläkin 😊 Tapetoimme esikoisen huoneen uudelleen keväällä. Se olikin mielenkiintoinen projekti, kun uusi tapetti piti lopunperin löytää pikaisesti seinälle. Äidin ja 5 vee tyttären makumaailma meni onneksi aika kivasti yksiin, tosin tarjosin neidille muutamat vaihtoehdot joista hän sai sitten tekemöni ”esikarsinnan” jälkeen itse valita. Hyvä vikki teillekin jatkoa ajatellen kun lapsella alkaa olla oma vahva tahto ja halu osallistua sisustus ym juttuihin mukaan itsenäisemmällä otteella 😉

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s