Fall nr2

Kuten aika monet muutkin, niin itsekin inspiroidun ehdottomasti eniten syyspukeutumisesta. Hyvä takki viimeistelee aina asun ja voisin elää kaulaliinoissa ja pipoissa tarvittaessa ympäri vuoden. Sanoisin, että tänä syksynä ostoslistalle kannattaa lisätä bomber (mielellään vihreänä) ja huitulatrenssi jossain aika neutraalissa välissä. Omat ohuet bomberini hankin jo hyvissä ajoin kesällä ja huitulatrenssinkin sain yliviivattua ostoslistalta pari viikkoa sitten. Pipoja kannattaa varastoida muutamassa eri värissä, samoin kaulaliinoja. En uskonut ikinä sanovani tätä ääneen, mutta uskon, että olen vaihtamassa tupsupiponi pikkuhiljaa tavallisiin. Tällä hetkellä ne ainakin tuntuvat enemmän omalta. Minillä tosin on ja pysyy tupsut ja rusetit, niin kauan kuin siihen itse pääsen vaikuttamaan. Viime syksynä tilasin tämän mustana. Se osoittautui niin kivaksi, että taidan tilata saman harmaana. Aika hyvä malli löytyi pari viikkoa sitten myös BikBokista.

Fall nro1

Sanoisin myös, että raitapaidat saavat jäädä takin alle myös syksyllä, ehkä neulemuotoisina. Löysin Mujin ihanan raitapaidan ihan hiljattain Kaivarin Kanuunasta, jossa kävin toista kertaa. Käyn todella harvoin kirppiksillä, ja tuolloinkin astuin sisään hetken mielijohteesta, kun odottelin koiraa lääkäristä. Kuvittelin löytäväni jotain kivaa minille, itselleni löysin ja itseasiassa raitapaitoja kaksin kappalein.

Hatut kuuluvat myös ehdottomasti syksyyn. Omistan pari villahattua eri värisenä ja tänä syksynä viimein toivoisin, että uskaltaisin niitä myös käyttää. Miksi ihmeessä se onkin niin vaikeaa? Panamahatut rannalla ovat tosi ok, mutta villahatut kaupungissa koen vielä jostain syystä ongelmaisina. Ne näyttävät tosi hyvältä ja viimeistelevät asun tyylikkäästi. Siinäpä missio syksylle, hatut käyttöön! Raportoin myöhemmin.

Fall nr3

Koska olen ilmeisesti vimeisen kuukauden aikana kunnostaunut second hand -shoppailijaksi ensimmäistä kertaa elämässäni, löysin Relovesta myös Zaran muhkean ponchon, joka pääsee ihan varmasti käyttöön ennemmin tai myöhemmin, toivottavasti myöhemmin. Acnen Pistolsit ovat nyt roikkuneet ostoslistalla jo useita vuosia, varmaankin yhtä kauan kuin Burberryn trenssi, oma vene, Ullanlinnan kattohuoneisto ja tuo kuvassakin vilahtava Hermesin Evelyne. Minkään aika näistä ei ole vielä tänäkään syksynä.

Fall nr4

Odotan jo vähän, että pääsen laittamaan Uggin Dakotat jalkaan, pehmeän neuleen päälle ja suunnistamaan päiväkahville Succesiin. Jostain syystä käyn siellä aina kahvilla syksyisin. Tänään pyörin jo vieressä, koska kahvittelin Korkeavuorenkadun SIS. Delissä ja hoidin illallisostokset Anton&Antonilla. Succesiin suunnistan heti kuin sokerilakko päättyy ja voin taas syödä korvapuustin. Syksyllä ei muuten sovi unohtaa poskipunaa. Mieto sään kirpeys, muhkea neule ja poskipuna ovat hyvä yhdistelmä.

Ja tavoileni uskollisena viimeisenä tulee tietysti yksi syysasu minille. Pikku Myyn oma bomber odottaa muuten jo käyttöönottoa kaapissa ja Mini Rodinin repunkin toi postimies viime viikolla. Se on tosin eri kuin kuvassa.

Kids' fall

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s