IMG_9551

aaa1

Olen kesän aikana tehnyt muutamia aika suunniteltuja täsmälöytöjä kotiin. Edelleen yläkerta paistaa verhottomuuttaan, portaissa ei ole turvaporttia (tämän asian kanssa on pakko ryhdistäytyä!), eikä eteisessä tuolia. Tosin eteisen tuoliongelman aion ratkaista yläkerran Vitralla, mutta sitä ennen pitää kai löytää kirjoituspöydän eteen uusi istuin. Minun puolestani se voisi olla hetken vaikka tuoliton, mutta mieheni näkee asian toisin.

Jotain pieniä juttuja täällä on kuitenkin saatu aikaan. Olen toivonut jääkaapin oveen seinäkalenteria kohta vuoden ja nyt se viimein siinä on. Granitin versio on loistava. Ostimme sen heinäkuussa ja kalenteri alkoi heinäkuusta ja ja kestää aina seuraavaan heinäkuuhun asti. En ole varma kuinka usein kauppa vaihtaa tuotteen vai sattuiko meillä vain hyvä tuuri. Tykkään, että asiat ovat kirjoitettuna edessäni. Toivottavasti Granit ei poista tuotetta valikoimastaan, ikinä!

koti3

Minulla oli jotenkin kummallisen ruusuinen mielikuva siitä, että kun lapsella on sen verran leluja, että ne sotkevat paikkoja, on hän ajat sitten siirtynyt leikkimään omaan huoneeseen. Kuinka väärässä olinkaan? Hän tuskin leikkii omassa huoneessaan (mikä on eri kerroksessakin) ainakaan vuoteen ja lelut olivat vallanneet olohuoneen lattiatilan jo ajat sitten. Oli siis pakko löytää kori, joka toimii samalla sisustuselementtinä, jonne saan survottua kaiken piiloon iltaisin ja ennen vieraiden tuloa ja silloin kun tavaramäärä ympärillä alkaa yksinkertaisesti ahdistamaan. Aloitin etsinnän kaikkien tyylitietoisten sisustajien taivaasta, Bauhausesta. Olimme siis metsästämässä pistokesuojia, kun päätin samalla tsekata korivalikoiman. Sieltä se löytyi.  Ja illalla kun viimein saan nostettua kaikki lelut koriin, tuntuu tila taas niin seesteiseltä ja siistiltä.

kotona2

Kesän aikana vanha Pappelina eteisestä muutti myös keittiöön ja sopii itseasiassa paljon paremmin sinne. Puolet vuodesta yläkerta kylpee valossa ja lattiaa pitäisi olla pesemässä joka viikko (inhokkihommaani muuten). Matto ratkaisee tämän ongelman. Kuva on otettu ajat sitten heinäkuun alussa, auringonkukat ovat vaihtuneet miedompiin lajikkeisiin ja mini on saanut pöydälle eteensä uuden alustan. Pakko myöntää, että hieman liian myöhään. Toivottavasti pöytä on vielä pelastettavissa. Pitkän työn tuloksena alusta on alkanut myös pysyä paikallaan.

aaaaa

Olen haaveillut jonkin aikaa Chhatwal & Jonssonin tyynystä sohvalle, mutta näin parin kuukauden päästä hoitovapaalle siirtyvänä on pakko ymmärtää pihistää tässä kohtaa oikeissa asoissa. Sattumalta H&M Homen mallistosta löytyi jotain vähän vastaavaa kympillä, joten siinä on ja pysyy. Valikoimassa oli muutenkin poikkeuksellisen kivoja kuoseja ja ”värejä”. Ison Omenan uudistuksen jälkeen kauppa löytyy myös sieltä. Ja pakko todeta tähän, että uusi paranneltu kauppakeskus oli todella onnistunut missiossaan. Keväällä on vielä muutamia hyviä uudistuksia luvassa.

kotikoti3

kotona3

Muutamien sisustuksen ikuisuusprojektien lisäksi suunnitelmissa on jo lastenhuone. Siis se huone, missä mini vielä leikkii ja viihtyykin. Seesteisestä valkoisesta vauvan huoneesta on siirtyminen ehkä tapettiin tai seinätarroihin. Jostain syystä haaveilen myös tällaisesta ”teltasta”. Ehkä tähän on hyvä todeta, että onneksi huone on aika pieni ja kaikki ideat eivät vain toimi. Sitä paitsi mitä todennäköisemmin tuo teltta saisi karvaisen asukkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s