Viimeisestä instagramkatsauksesta on jo tovi aikaa. Onkin hvyä palata vähän katsomaan, mitä kesä- ja heinäkuussa tapahtuikaan.

penny

ig20.jpg

ig21.jpg

ig2

Kesällä ravintoloissa ja kahviloissa käyminen lisääntyy aina ja tämä kesä ei ollut poikkeus. Söin ainakin lempiaamiaseni The Cockissa, lounastin Löylyssä (missään en ole muuten koskaan saanut niin hyvää lohikeittoa), nautin pariin otteeseen toast skagenin Haukilahden Paviljongilla (yksi lempiannoksistani), brunsseilin Pennyssa (hyvin amerikkalaista, kaikki tilataan erikseen listalta ja bellinit/kuohuva kuuluu asiaan, tykkäsin tosi paljon!), illallistin pitkästä aikaa Sandrossa ja testasin yhden uuden kauppakeskuslounaan, Ahoritan. Olen aiemmin syönyt Ahoritassa Kluuvissa ja en voi kuin suositella, ihan mahtavaa pikaruokaa.

ig6

ig9

ig10

ig13

Juhannusta vietimme kotona ja Kemiön saaressa, minkä jälkeen lähdimmekin aika nopeasti reissuun. Ja kuten jo aiemmin kirjoittelin, Italiassa söimme pitsaa, ihailimme kauniita maisemia, sää oli loistava ja loma mitä parhain.

ig11

Ylhäällä kuva, josta ehdin jo aiemmin mainita, näkymät paikallisen ABC:n ikkunasta. Tuossa olisi pari kupillista lisääkin nauttinut.

ig16

roi

ig19

Heinäkuussa lomailimme Hangon lisäksi myös Rovaniemellä. Kävimme salilla, istuimme terassilla ja nautimme lämmöstä ja auringosta. Palasimme kotiin Jyväskylän kautta. Olipa muuten viehättävän oloinen kaupunki, vaikka koiraa oli hyvin vaikea saada neuvoteltua mukaan yhdellekään terassille. Mutta onni onnettomuudessa, se terassi minne meidät lopuksi ohjattiin tarjosi uskomattoman hyvää ruokaa. Tässäpä siis loistosuositus kaikille Jyväskylään matkaaville. Varsinkin jos teillä on koira mukana.

myytsi

Pikku Myy siirtyi uuteen vaatekokoon ja koekäytimme uusia kuteita ahkerasti. Rusetti sopii mihin vain ja farkkupyllyt nyt vain ovat suosikkejani. Tuntuu, että aika juoksee hirveää vauhtia. Hän istuu, miltei konttaa, leikkii, osoittaa vahvasti mieltään ja osallistuu ihan kaikkeen. Perässä on oltava jatkuvasti eikä häntä ilman vahtia voi jättää enää mihinkään. Jos en kesän alussa ehtinyt lukea kirjoja tai jatkaa Gilmore Girls -maratooniani, nyt ehdin siihen vielä vähemmän. Lapsen kasvun ja kehityksen kannalta tämä tuntuu olevan nyt sitä todella jännää aikaa. Joka päivä tapahtuu jotain uutta.

ig24

ig15

ig25ig26

Treenit jatkuivat aika hyvin kesän ylikin ja erityisesti viimeisen kolmen viikon aikana rytmi tuntuu taas miltei samalta kuin ennen raskautta. Strong mama -tunnit alkoivat taas ja barreen en voi missään nimessä sanoa kyllästyneeni, päinvastoin. Kolme/neljä treenikertaa viikossa jumpissa/salilla tuntuu nyt aika hyvältä ja siihen lenkit päälle. Kuvassa ylhäällä näkyy myös aamiaissuosikkini numero yksi: kreikkalaista jugurttia, hunajaa, pähkinöitä ja marjoja. Yleensä lisään päälle vielä paljon siemeniä ja sokeritonta mysliä. Viime viikolla kokeilin kuitenkin taas uutta tuorepuuroa. Kaurahiutaleet ja kookosmantelijuoma sekaisin ja yön yli jääkaappiin, aamulla sekaan lisätään banaania, raakakaakaojauhetta ja hunajaa ja kaikki blenderiin. Koristelin annoksen pähkinöillä ja mustikoilla. Siinäpä se. Hyvää oli ja piti nälän poissa yllättävän pitkään!

ig17

Välillä ehdin auringon aikaan parvekkeellekin. Olen muutenkin kokenut taas jonkinlaisen uuden kotipaikkarakastumisen enkä voisi ainakaan hetkeen kuvitella muuttavani pois. Tämähän ei kuitenkaan tarkoita ettenkö suunnittelisi koko ajan jotain uutta pientä uudistamista.

ig22

Pääsin myös viimein tutustumaan Reloveen, jonka takana yhtenä toimii tämä inspiroiva bloggaaja. Olipa muuten kiva paikka. Tein muutaman tosi kivan vaatelöydön syksyksi, joimme kahvit ja söimme suklaakakkua. Tänne haluan uudestaankin.

Mieheni palasi eilen lomalta töihin ja, koska elämme tämän vuoksi aika pitkälti hänen aikataunsa mukaan tätä vuotta, voisi sanoa, että eilen koitti arki. Ja ihan hyvä niin. Syksy on ihanaa aikaa ja saa tulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s