loma4loma1

loma2

loma

loma5

Yritin kirjoittaa ajatuksia ja toiveita tähän matkoista ja lomista, mutta, mitäpä sitä turhia odotuksia matkalle asettamaan. Nyt lähdetään matkaan spontaanein ja rennoin mielin. Toivotaan hyvää säätä, paljon pastaa, kylmää proseccoa, iloista yhdessäoloa, uusia kokemuksia ja ennen kaikkea sitä, että mini viihtyy lomalla mukana. Pyyhitään taas yksi paikka top 10 lomakohteista pois ja otetaan lista esiin uudelleen vasta loman jälkeen. Top kolmosessa taitaa tämän jälkeen olla olla Boston, Gotlanti ja Toronto. Mitkä teillä?

Palaan taas asiaan heinäkuussa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s