To Como

Summer night out

 

Mainitsin aiemmin, että kesän ostoslistalla on parin teepaidan lisäksi vain off shoulder -paita. Olen yrittänyt miettiä haluanko paidan pitkähihaisena vai lyhythihaisena, virallisenpana vai rennompana, puuvillaisena vai sileämpänä. En ole vieläkään päässyt lopputulolokseen, joten odotan, että täydellinen kävelee vastaan jollain kauppareissulla. Suunnittelin Polyvoressa kaksi aika erilaista asua off shoulder -paidan ympärille. Pidän paljon molemmista kokonaisuuksista. Ensimmäisen asun ballerinat tosin voisin vaihtaa vähän kevyempiin sandaaleihinkin. Ilman panamahattua ei tule lomaa, korilaukku kestää vähän hiekkaakin ja kesäiltoina pitäisin korutkin minimissä.

En tykkää pukeutua liian muodollisesti juhlavampina iltoinakaan lukuun ottamatta tietysti virallisempia juhlia tai tapahtumia. Suosikkikomboni iltarientoihin onkin revityt farkut ja joku juhlavampi yläosa, mielellään silkkiä tai pitsiä. Toisinkin päin tämän voisi ajatella, esimerkiksi paljettihame ja perus harmaa teepaita toimii aina. Tsekatkaapa tämäkin asu, täydellinen sanoisin. Voisin kuvitella vaihtavani korkkarit myös tennareihin. Omaan kollaasiin yhdistin mustan off shoulder -paidan rennosti boyfriend farkkujen kanssa, jotka kyllä iltaisin tarvitsee mielestäni ehdottomasti parikseen korot, ainakin jos on yhtä lyhyt kuin allekirjoittanut.

Yksi villikortti tähänkin suunnittelutuokioon kuului, minille kesäjuhla-asu tietysti. Pienet tytöt ja mekot nyt vain kuuluu yhteen.

Kids night out

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s