Vähän venähtänyt katsaus taas.

IMG_7796

IMG_7793

IMG_7575

Barretunteja on jatkettu viikottain, uudet juoksulenkkarit hankittu ja kävelylekit ovat pidentyneet. No niin kauan kunnes tulin kipeäksi ja loppua ei vieläkään näy. Toivon, että tiistaina pääsisin taas tunnille. Taas on yksi babyhankinta koettu elintärkeäksi, nimittäin mukiteline vaunuihin. Itselläni se on aktiivisessä käytössä ainakin joka toinen päivä. Juon usein aamukahvini samalla kun vien koiran ja minin ulos.

IMG_7844

Baby on päässyt kesätunnelmiin raidoilla, t-paidoilla ja pitsipöksyillä. Nuo pitsipöksyt on uskomattoman ihanat. Nyt niitä saa täältä kolmet kahden hinnalla, tai sai ainakin vielä torstaina.

IMG_7649

IMG_7711

Uskon terveelliseen ruokavalioon, veden juontiin ja haluan ehdottomasti tietää mitä suustani alas laitan, einekset jäävät kaupan hyllylle. Osittain uskon myös sanontaan ”olet mitä syöt”, mutta nykyään uskon vielä enemmän tasapainoon jokaisella elämän osa-alueella. Olen syönyt viime viikkoina terveellisesti ja vähemmän terveellisesti. Aamulla banaanilettuja, illalliseksi pitsaa ja  välissä lounaaksi salaatteja (noin niinkuin karkeasti ajatellen), viimeksi tofulla. En ollutkaan ajatellut ennen, että tofulle ei välttämättä tarvitse ennen syöntiä tehdä mitään. Tuon kuvassa olevan annoksen teki siskoni, joka ilokseni yksi arkipäivä tuli kaupan kautta kokkamaan meille lounaan. Hän selkeästi ymmärtää heikkouteni myös kauniisiin ja kuvauksellisiin esillepanoihin.

IMG_7841

IMG_7746

IMG_7741

Sitten oltiinkin siellä Tukholmassa. Chanel oli avannut ovensa päivää ennen ja jonoa sisään oli koko ajan (valitettavasti kuva oli hävinnyt kamerasta, instagramista löytyy edelleen sivupalkista). Ilma oli aurinkoinen koko viikonlopun ajan. Tutustuin ensimmäistä kertaa kunnolla Mini Rodinin tarjontaan, aika ihana tuo reppu. Toinen ehdottomasti hankkimisen arvoinen olisi tämä takki, tekisi mieli ostaa varastoon valmiiksi. Hotellin aamiainenkin sai pisteitä lämpimällä kahvimaidolla, nutella&croissantti kombolla ja kivoilla kahvimukeilla. Mitäänhän edellämainituista ei tietenkään näy kuvassa.

IMG_7854

Perjantaiaamupäivän varasin Oscarin kastetilaisuudelle, vaikka aurinko paistoikin ulkona täydeltä terältä. Ehdimme kuitenkin tunnin lenkille ennen sitä. Keräsin kieloja koristamaan juhlapäivää. Ja hei, mites Madden Roksandan mekko! Olipa upea, sellaisen kun saisi.

IMG_7868

IMG_7898

Illalla grillattiin taas. Onpa ollut uskomattoman hieno toukokuu, kukat kukkii ja grillikausi on näin aikaisin jo parhaimmillaan. Toivottavasti tämä tarkoittaa vielä hienompaa kesäkuuta. Lauantaina olin taas keikalla. Musadiggailuni ylittää monia rajoja eikä ole tiukkapipoisimmasta päästä. Eilen bailattiin siis JVG:n mukana areenalla. Hyvä oli. Seuraavaksi olisi vuorossa parin viikon päästä Muse viidettä kertaa jo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s