tukholma28

Pukeutuisin mustaan tai beigeen liehuvaan trenssiin, Raybanin aurinkolaiseihin, valkoisiin tennareihin ja farkkuihin tai kauhukseni bongasin aivan liian monta kertaa sellaiset leveälahkeiset liehuvat housutkin vähän lyhyenä. En usko, että lähden siihen kokeiluun ikinä mukaan. Jos aurinko ei todellakaan yhtään paista, laittaisin päälle Acnen tai Samsoe&Samsoe:n neuleen, lämpimämmällä mustan tai valkoisen t-paidan, mielellään samoilta merkeiltä. Tennarit olisivat Supergat, Stan Smithit tai New Balancet (viimeisiä näkyi vielä yllättävän paljon). Nikejäkin oli. Onneksi. Muuten olisin erottunut liikaa joukosta. Jos olisin mies, käyttäisin paljon harmaita collegeja.

tukholma21

tukholma10

Omistaisin Bugaboot,  mielellään Buffalot tai Donkeyt joko kokomustana, off white kuomulla tai dark khaki/arctic gray kesäkuomulla. Matkarattaina suosiota saavutti Baby jogger city minit. Trendikkäitä siis oltiin, koska juuri ostin tietämättäni tästä trendikkyydestä nuo kyseiset matkarattaatkin Torista. Ja todellakaan miehet ja rattaat eivät ole mitään urbaania legendaa, vaan he ovat olemassa. Perjantaina NK:lla shoppailemassa ja kahvilla, lauantaina päiväkävelyllä Djurgårdenissa ja sunnuntaina Humlegårdenin leikkipuistossa.

tukholma32

tukholma44

Lähtisin ystävieni tai vaikka mummoni kanssa sunnuntaina lounaalle pitkän kaavan mukaan.

Ja tällä lounaalla pukisin tyttäreni mekkoon riippumatta siitä, missä ollaan. Tämä oli itseasiassa aika kiva juttu. Eikö vaatteita kuitenkin yleensä osteta käyttämistä varten, joten mitä sitten, jos joku mekonhelma on välillä hiekkainen tai spagetissa. Se on vain elämää ja onhan kiva näyttää nätiltä.

tukholma40

Menisin tänään, perjantaina afterworkille ja istuisin terassilla mahdollisuuksien mukaan. Kun saavuimme perjantaina, alkoi terassit juuri pikkuhiljaa täyttyä. Luulen vakaasti, että tukholmalaisilla on sisäisesti salainen lupa poistua perjantaina työpaikoilta klo 14. Ehkä riittää, että läppäriä kantaa mukana?

stockholmare

tukholma25

Vastaisin anteeksipyyntöön aina kauniisti ja hymyllä, koska tiedämmehän me kaikki, että kukaan ei tönäise toista lastenvaunuilla tahallaan.

Omistaisin isot ja hyvät (Boset) kuulokkeet ja kävelisin töihin, salille ja ravintolaan Veronica Maggiota tai podcasteja? kuunnellen.

Joisin lauantailounaan yhteydessä viinin ja tilaisin ihan hyvällä omalla tunnolla vaikka hampurilaisen, viinibaarissakin.

tukholma17

tukholma47tukholma38

Omistasin kivan, mutta rennon merkkilaukun, senkin mielellään mustana. Kävelin pari kertaa NK:lla Hermesin osaston läpi ihailmassa sitä yhtä pitkäaikaista haavetta, joka itseasiassa sopii hyvin tuohon edelliseen kuvaukseen. Kellyn tyyli on muutenkin rennon ja vaatimattoman tyylikäs. Voisin jopa sanoa pitäväni häntä jonkinlaisena tyyli-idolinani. Neuleita, farkkuja, istuvia mekkoja, kauniita takkeja ja pari upeaa laukkua täydentämässä kokonaisuutta, mitäpä sitä muuta tarvitsee.

Olisin tänään puoliltapäivin valppaana seuraamassa prinsessojen ja prinssien asuja ja ilmestyksiä.

Trevlig helg!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s