dayspa1

dayspa2

Omat ajtukset, hiljainen rentouttava musiikki, teetä, kuohuvaa ja pähkinöitä loungessa ja no yksi tai kaksi selfietä (sometaukoa ei ollut), jalkahoito ja yksi päähieronta, siitäpä oli täydellinen perjantai tehty. Kosmetologi kysyi jossain vaiheessa haluaisinko lukea lehteä. Enpä halunnut, se hiljaisuus oli parasta. Taisin hetkellisesti tuoliin jopa nukahtaa. Käyn todella harvoin Suomessa missään hoidoissa. Olenkohan käynyt itseasiassa koskaan muualla kuin toisinaan hieronnoissa. Thaimaan tai Tallinnan lomilla olen nautiskellut edullisemmista vaihtoehdoista.

Äitienpäiväviikonloppu alkoi kuitenkin rikollisen hienosti. Hetken kuitenkin vahvan suomalaistaustan omaavana tunsin jopa huonoa omaatuntoa. Mistähän sekin nyt johtuu, tuntea nyt huonoa omaatuntoa kun itseä hemmotellaan. Täysi vääryys ja kaikkeni teen, että tuollaiset ajatukset hautautuu. Jos nyt johonkin tässä elämässä kannattaa panostaa niin kai se on omaan ja läheisten hyvinvointiin. Ja uskon kyllä siihen, että kun äiti on rentoutunut, on lapsellakin parempi olla. Lentokoneessakin se on jo opittu: laita ensin naamari itsellesi ja avusta sitten vasta lastasi.

dayspa3

Olen aina pitänyt Suomessa kauneudenhoitoja todella kalliina, mutta se jälkeenpäin saatu rentoutunut olotila ja kauniit jalat muistuttivat taas, että kyllähän siihen mielellään rahaa laittaakin. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarvinnut omasta pussista maksaa, koska tuhlasin maaliskuussa saadun synttäri-lahjakortin. Jos siis mietit lahjaa valmistuvalle tai miksei hääparillekin, niin tuollainen hoitolahjakortti tuskin koskaan menee hukkaan. Aika vähän siellä loungessa miehiä näkyi, mutta kai toisen sukupuolen edustajatkin käyvät erilaisissa hoidoissa. Toivottavasti. Tämän innoittamana voisin kuvitella ostavani omalle miehellenikin jonkun hemmottelulahjakortin hierontaan tai vaikka kasvohoitoon.

dayspa4

Sen verran kuitenkin pino Mondoja loungessa houkutteli etten voinut olla valkkaamatta yhtä niistä luettavaksi. Olihan kannessa kuitenkin maininta Brooklynin uudesta hipsteri-alueesta, Greenpointista. Nyt voi unohtaa Williamsburgin. Olen tosin aina ollut siinä uskossa, että Williamsburg on on alueena täysin yliarvostettu.  Helsinki Day Spa kuitenkaan ei. Sinne menen joskus uudestaankin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s