ig1

Katsaus taitaa tullakin miltei kolmen viikon ajalta, kun palasimme kotiin pohjoisesta. Ymmärsin, että lapsi tuo lisähaastetta pakkaamiseen ja matkustamiseen, mutta en ollut ymmärtänyt kuinka paljon kaikki härpäkkeet oikeasti vievät tilaa. Tältä näyttää kun kotiin palaa lentokentältä yksi lapsi, yksi äiti ja yksi koira. Eipä sinne sitten muita olisi enää mahtunutkaan. Mutta siis nyt on kuitenkin todistettu, että yksi ihminen onnistuu lentämään samaan aikaan koiran ja lapsen kanssa (joka ei ollut edes kantorepussa) ja pysymään miltei ihan täysissä järjissäänkin koko matkan ajan. Usko kanssaihmisiin on taas kasvanut, koska vauvan kanssa saa uskomattoman paljon pyytämätäntä apua, mikä on uskomattoman kiva juttu.

ig2ig4IMG_7340

Viime viikkojen aikana olen taas viimein onnistunut saamaan vähän rutiinia jumppiin ja muuhunkin treenaamiseen. Kotitreenitkin ovat saaneet ihan uutta tuulta, mutta niistä kirjoittelen joskus myöhemmin. Olen aina helposti hurahtanut kokkaamaan ruuista niitä terveellisiä vaihtoehtoja ja nyt on siihenkin ollut taas aikaa. On tehty banaanilettuja useampaankin otteeseen, erilaisia smootheja ja sitä uutta suosikkia, suklaista chia-vanukasta, josta puhuttiinkin jo. Jatkukoon kokeilut tulevallakin viikolla.

Mutta mikä parasta, olen löytänyt tämän hetken ehdottoman suosikkitreenimuotoni, nimittäin Barre-tunnit. Niin kivoja tunteja, että 60 minuuttia hurahtaa huomaamatta. Kroppa vahvistuu ja toivottavasti myös kauniisti muokkautuu balettitangoilla tehdyillä harjotteilla. Niiden lisäksi on myös joitain toiminnallisia voimaharjoitteita. Ihan huippuhauskaa, enkä malta odottaa seuraavaa tuntia.

ig3ig9
ig5

Minikin pääsi ensimmäisille lastenkutsuille ja vajaa nelikuukautisena myös ensimmäistä kertaa onkimaan. Tulipa mieleen ne vanhat ajat, kun omilla synttäreillä  oli 10 kaveria nimenomaan onkimassa. Olihan se hauskaa. Aika suuri elämänmuutos tuli myös ihan varkain kun yhtäkkiä tajusimme, että on aika alkaa syödä jotain muutakin kuin maitoa. Mini aloitti bataatilla. Ja jatkaa ehkä porkkanalla, avokadolla ja banaanilla. Ostin muuten Pipsan keittokirjan pienille ihmisille ja aion kyllä etenkin myöhemmässä vaiheessa käyttää sitä paljonkin hyväksi. On siellä hyviä vinkkejä näihin ensimmäisiin ruokailuihinkin jo, esimerkiksi juuri avokado-banaanisoseen ohje.

Ajattelin, että kerrankos sitä pieni ihminen kiinteän ruokailunsa aloittaa ja sen vuoksi näin hieman enemmän vaivaa ja hain bataatit luomuna Stockalta. Sainpa samalla hyvän tekosyyn istua alas kahville ja kuuluisalle lohileivälle seurailemaan kiireisiä kaupunkilaisia ikkunasta.

IMG_7301

Uudelleensisustettiin myös sitä olohuonetta, josta kirjoittelinkin jo. Viimein sain myös sohvia vähän suojattua valkoisella viltillä, koska mitä nyt näistä ensimmäisistä bataattiruokailuista päättelemään pystyi, sotkua tulee, vaikka lupaa olohuoneessa syömiseen ei olekaan.

ig6

Viikonloppuna juhlittiinkin sitten oikein huolella vappua. Lauantaina illallistimme ravintola Loisteessa ja sunnuntaina brunsseilimme perinteisesti Töölönrannassa. Kaikki ovat varmasti kanssani samaa mieltä, jos sanon, että paras juttu koko vapussa oli kuitenkin sää, aurinkoa ja lämpöä, Ihanaa! Sehän tietysti tarkoitti tänään myös ensimmäisiä parvekekahveja. Luonnollisesti. Muistimme taas miksi halusimme muuttaa tänne suburbiaan oman pikku pihan ja parvekkeen perässä. Tästä alkoi vuoden parhaat viisi kuukautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s