weekend4

weekend6

Pitkästä aikaa täällä. Tai ei nyt pitkästä aikaa, olen aloitellut tarinoita, muokkaillut kuvia ja tehnyt päässäni suunnitelmia jo kaksi viikkoa, mutta mitään valmista ei ole syntynyt. Pohdin, että miksi ihmeessä näin ja totesin, että paluu pohjoisesta, asunnon putkienvaihdot, liesituulettimen uusiminen, varaston siivoukset, kevätraivaukset ja minin uusi ”mielenkiintoinen” unirytmi on nyt ottanut veronsa enkä ole pakottanut itseäni väkisin kirjoittamaan. Ei siitä mitään hyvää lopputulosta seuraisikaan. Ja jotenkin tuntuu, että jos rutiini tähän hetkellisesti häviää, niin paluu on aina vähän vaikeampaa. Mutta niin paljon olen kaivannut bloggaamista, kuvaamista ja tätä pientä omaa aamuista hetkeä, että olen varma, että postaustahti vilkastuu nyt radikaalisti. Sisällöstä tai kuvista en aio ottaa nyt liikaa paineita.

weekend2

weekend3

Viikonloppuna kuitenkin onnistumme rännän, rakeiden ja ukkosen välissä nautiskelemaan terassikahvit Oittaalla auringonpaisteessa kunnes musta pilvi pakotti juoksemaan takaisin autoon. Silti se tuttu väittämä pitää edelleen paikkansa, että kahvi nyt vain maistuu paremmalta ulkona. Lauantai oli muutenkin pitkästä aikaa vapaa suunnitelmista ja ehdimme ulkoilla, grillata ja jatkaa edes yhdellä jaksolla kesken jäänyttä sarjamaratonia, suosittelen!

weekend5

weekend8

weekend9

Maistui se kahvi oikein hyvältä itseasiassa sisälläkin. Sunnuntaiaamuna laitoin uudet tennarit jalkaan, pakkasin auton ja ajoin pitkästä aikaa sillan toiselle puolelle Hakaniemeen brunssille. Useasta paikasta olin jo lukenut Bro:n brunssista, jossa on tarjolla muun muassa miniburgereita. Sinne suunnistimme parin ystäväni ja beibin kanssa ja totesimme, että brunssi todellakin oli hyvä ja miniburgerit ihan huippuja. Erityismaininnan brunssilla saa merenelävien kattava valikoima (paljon rapujuttuja, lohipastramia yms), hauska tapa nimetä varatut pöydät (sama alphabet-tyyli kuin yllä olevassa kuvassa kahville) ja toki ne burgerit. Tarjolla oli lisäksi salaatteja, munakasmuffineja, sushia, tuoretta leipää, croissantteja, erilaisia levitteitä ja oikein hyvä jälkiruokavalikoima. Vielä tyytyväisempi olisin ollut, jos jossain vaiheessa joku tarjoilija olisi sen verran meitä noteerannut, että olisimme vielä saaneet lasilliset kuohuvaa. Ilman sitäkin tosin pärjättiin. Paikka oli kuitenkin viihtyisä ja ruoka hyvää. Jos emme olisi varanneet jo vappupäivän brunssia, niin saattaisinpa ehdottaa tätä. Brunssi vauvan kanssa sujui edelleen aika ongelmitta, mutta mielenkiintoista on huomata kuinka paljon muutamassa viikossa onkaan tapahtunut. Nyt jouduin pakkaamaan laukkuun mukaan jos jonkilaista viihdykettä.

Harmittaa, että osan sunnuntain brunssikuvista jouduin puhelimen kameralla ikuistamaan, mutta huonosti valmistautuneena kamerasta loppui akku kesken kaiken.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s