katsaus1

Mitä onkaan tapahtunut parin viimeisen viikon aikana?

Kuvan puolesta näyttäisi ainakin siltä, että on ollut pieni hetki kahville ja kirjallekin jonain päivänä vielä pari viikkoa sitten. No sen koommin ei ole kirja paljonkaan edennyt, mutta kahvia nyt sentään olen ehtinyt nauttia, välillä kiireessä kävellen. Palaan ehkä kirjaan täälläkin myöhemmin, kun olen sen lukenut. Olen kuullut siitä hyvin ristiriitaisia arvioita, enemmän hyviä. Alku ei ole vielä vakuuttanut itseäni. Kirjoitustyyli on toistaiseksi turhan kovaa, kärkästä ja itsesääliä edistävää.

katsaus2

katsaus3

Ennen pääsiäistä istutin narsisseja ulos ja niinhän ne ensimmäisen yön jälkeen roikkuivat jo nuupahtaneina. Pakkasasteita oli vielä vähän liikaa. Vielä ne sinnittelee, mutta vähän turhan villiltä kasvu näyttää. No eipä ne tuolta kaiken kaaoksen keskeltä minnekään edes näy, remppaa pukkaa.

Tuosta pashasta puhuttiinkin jo.

katsaus5

katsaus6

Mini lähti myös ensimmäiselle ulkomaanreissulleen tyylikkäästi Tallinnaan. Hotelli oli muuten todella kiva. Siistit, modernit huoneet, herkullinen aamiainen ja hyvä sujuva palvelu ansaitsisivat itseltäni miltei viisi tähteä. Puolikkaan tähden se menetti, koska pannukakkujen sijaan tarjolla oli lettuja. Hotellihuoneeseen ostin vaaditut perustarpeet, punkkua ja tummaa suklaata.

katsaus7katsaus8

Kevätkin tuli aivan huomaamatta, vihdoin! Jee! Sehän tarkoittaa lisääntynyttä aikaa ulkona, likaisia tassuja ja paljon uutta raitaa kaappiin. Minin onneksi kummitäti teki pitkän retken USA:an, chattaili meille GAPin nopealla wifillä ja toi vaikka mitä ihanuuksia mukanaan. Kiitos!

katsaus9

Olohuoneen matto on tuottanut harmaita hiuksia kohta kokonaisen vuoden, mutta nyt taidettiin viimein saada jotain pysyvää. Taival-matto tuntuu laadukkaalta ja tekee tilasta rauhallisen. Arvoin kahden värin välillä. Onneksi päädyin harmaaseen. Tuo kuvassa näkyvä Boknäsin tuoli on todella kiva, mutta siitäpä olisi tarina jos toinen kerrottavana. Sanotaanko nyt näin, että tällä hetkellä puuseppä miettii miten uusi parketti saadaan korjattua ja vei koko tuolinkin mukanaan. Nyt siis vain odotetaan.

katsaus10katsaus11

Toissa viikonloppuna oli tarkoitus grillata. Pihvit, parsat ja punkku odottivat kaapissa, mutta talven jälkeen grilli ei ollutkaan yhteistyökykyinen vielä tässä kuussa. Odotetaan siis toukokuuta. Paleleva grillaaja oli ehkä vain tyytyväinen olut kädessä terassilla toppatakki päällä. Parastahan viikonloppukokkauksesssa on kuitenkin se, että samalla voi jo koetestata ruokaviinin. Yhtä hyvältä se maistuu pannullakin käristettyjen pihvien kanssa. Syömme harvoin punaista lihaa ja niinä harvoina hetkinä lihan on oltava laadukasta ja hyvää. Tämä oli.

Kuvasta päätellen lauantaiaamu oli rauhallinen ja seesteinen. Totta puhuen lehteä en ehtinyt lukea, smoothien join melkein kokonaan ja seuraavien tuntien tapahtumia en enää edes muista. Aamu oli siis kaikkea muuta kuin seesteinen. Ensi viikolla herään tunnin ennen muita ja yritän uudelleen.

reeta kopio

reeta1 kopio

Nyt lomaillaankin siis jo pohjoisessa ja tulipa samalla testattua lentämistä yksin koiran ja vauvan kanssa. Minin kanssa lentämisessä ei ole mitään ongelmaa (paitsi se tavaran paljous), suurin huoli onkin tuo pieni karvakuono. Senkin osalta lento sujui aika mallikkaasti. Kukaan ei varmaan usko, jos sanon että join tunnin lennolla kahvini rauhassa ja luin muutaman sivun kirjaa. Viimeisten päivien aikana olen sopivissa määrin nukkunut, shoppaillut, lukenut, tavannut tuttuja ja syönyt hyvää ruokaa. Huonomminkin voisi mennä.

Olen muuten täysin hurahtanut noihin vauvojen pääpantoihin. Kaupoissa onkin onneksi aika kattava valikoima eri värejä ja malleja.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s