viikonloppu3

viikonloppu1

viikonloppu2

viikonloppu4

Tänä viikonloppuna

  • Grillataan tälle vuodelle ekaa kertaa, jee! Jääkapissa odottaa pihvit ja kaupassa vielä parsat ja kasvislisukkeet. Taidanpa valmistaa lisukkeeksi myös bataattiranskiksia.
  • Reklamoidaan vaunuja. Siis uskomatonta, vaunuja on käytetty nyt vajaa kolme kuukautta ja vetoketju on hajalla. En voi uskoa, että arvokkaat vaunut valmistetaan näin huolimattomasti ja uskallan sanoa, koska googlailujeni jälkeen huomasin että bugabooita reklamoidaan todella paljon, erityisesti runkoja ja noita vetskareita! Jättää hieman kyseenalaisen fiiliksen.
  • Vauvoja ystäväpiiriin satelee ja viikonloppuna vietetäänkin taas baby showereita brunssin merkeissä. Tällä kertaa café Mayassa, jonka olenkin halunnut testata jo pidempään.
  • Aloitellaan pakkauspuuhia, koska ensi viikolla matkataan taas pohjoiseen. Tällä kertaa lennän yksin vauvan ja koiran kanssa. Odotan matkaa kauhunsekaisin tuntein.
  • Karataan aamusalille yksin.
  • Jatketaan kaappien kevätraivausta. Viimeisen viikon aikana olen myynyt kaappeja tyhjäksi kyläkirppiksellä ja ajattelin jatkaa projektia vielä viikonloppuna. Nyt se sisäinen KonMarini saavutettiin ainakin hetkeksi. Harvinaisesta raivauksesta kertoo jo se, että myin rakkaan Henri Lloydin kesämekkoni. Siellä se on valitettavasti vain kaapissa roikkunut, eikä ole päälle päässyt. Näin jo Kondon päättäväisen ja tukevan katseen mielessäni ja laitoin sen puoliksi vasten tahtoani myyntiin.
  • Katsotaan House of Cards kausi loppuun. En voi odottaa jännityksessä koko lomaani. Katsomme sarjaa mieheni kanssa yhdessä emmekä voi lomalla sitä tehdä, koska lomailemme eri paikoissa.
  • Juodaan vielä yhdet synttärikahvit. Vietin tällä viikolla synttäreitäni ja päivän kunniaksi söin sushia. En kakkua, koska viikonloppuna herkuttelu meni ihan uusiin sfääreihin. Tänään saatan yhden kakkupalankin maitokahvin lomassa nauttia.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia artikkeliin ”Viikonloppujuttuja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s