katsaus8

Katsaus tuleekin taas kahden viikon takaa. Toissa viikko päättyi Rovaniemellä, jossa itseasiassa oli jo aika keväistä. Niin keväistä, että kävin ostamassa valkoiset tennarit ja koekäytinkin ne jo siellä. Älkää ymmärtäkö väärin, kyllä siellä hiihdettiin ja lunta löytyi, mutta pakkaslukemat olivat jo tosi alhaiset, miltei plussan puolella. Ja muistelen kuitenkin, että 90-luvulla siellä oli lumikasoja vielä kesäkuussakin takapihalla. Ajat ovat muuttuneet, josta itseasiassa kannattaisi varmaankin olla hieman huolissaan.

katsaus7

katsaus6

katsaus3

Kotona palasimme perusasioiden äärelle. Tosin viimein sain aamiaisseuraa. Arki-aamiaiseen kuuluu lähes poikkeuksetta kreikkalaista jugurttia (välillä joukossa myös rahkaa), hunajaa, pähkinöitä, siemeniä, karpaloita ja mustikoita. Meillä taitaa suurin osa ruokabudjetista mennä pähkinöihin ja mustikoihin ja olisikin itseasiassa mielenkiintoista säästää kuitit yhden kuukauden ajalta ja nähdä mihin se kaikki raha oikein menee. Ruokatili tyhjenee poikkeuksetta kuukauden aikana. Perjantain aamiainen nautittiin Espresso Housessa. Tosi kiva, että saimme sen viimein tännekin.

katsaus4katsaus5

Jatkoimme myös jumppatunteja ja ulkoilimme paljon ihanassa auringonpaisteessa. Välillä mietin tunnilla, että aika paljon sitä haluaa tehdä kuntonsa eteen kun samalla seuraa karkailevia konttaajia salin keskellä, mutta tähän varmasti vielä tottuu. Tällä viikolla harjoitukset jatkuu. Kävin myös sovittamassa uusia juoksulenkkareita ja taisin löytää uuden hyvän mallin loistavassa alessa vielä. Huhtikuussa viimeistään on aika lähteä asfaltille rullamaan.

katsaus9katsaus2

Viikonloppuna kyläilimme ahkerasti, lauantaina söimme fondueta ja sunnuntaina olimme loistavalla synttäribrunssilla. Olin jo lauantaina illalla pukenut päälle nahkahousut ja silkkipaidan kunnes tuli ihan erilainen fiilis ja olin muutamassa minuutissa farkuissa ja ruutupaidassa. Näytimme siltä, että olisimme minin kanssa menossa eri bileisiin, toisella ruutupaita ja toisella valkoinen neulemekko ja pinkki päärusetti. Toinen meni söderiin ja toinen Österiin. Täytyykin olla tarkempi ostoksilla tästä lähtien, jotta tyylit pysyy yhteneväisenä.

Lauantai-illan aikana viimeistään iskostui päähän, että ajat ovat kyllä hieman muuttuneet. Ruokailu viivästyi ja keskeytyi pariin otteeseen ja lihoja käristäessä kiikutin ahkerasti toisella jalalla kaukaloa lattialla. Mutta olipa kivaa ja ruoka oli hyvää. Ei tämä uusi elämäntilanne kuitenkaan mitenkään yllätyksenä tullut, kaikelle on aikansa ja paikkansa.

katsaus1

Sunnuntaiaamuna ovella kävi ennätysmäärä trulleja. Onneksi Kinderit odottivat valmiina pieniä noitia ja saimme upeita oksia koristamaan yläkertaa. Tulppaanit lähtivät synttärisankarille. Tuollaisella Plantagenin ruskealla paperilla saa mielestäni paljon kivemmen lahjapaketin aikaiseksi kuin millään kukkakaupan ysäripapereilla tai sellofaanilla. Tarvitaan vain vähän jotain kivaa nauhaa, jolla sen saa solmittua kiinni. Kannattaa säästää silkki-/kangasnauhat papereista ja pusseista, niistä voi olla paljon iloa myöhemmin. Tuli jostain syystä se Frendit-jakso mieleen, missä Monica silittää lahjapapereita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s