perjantai4

perjantai3

…tehdä hyvää ruokaa ja tavata ystäviä. Vapaallakaan viikonlopun alkaminen ja perjantai ei ole menettänyt merkitystään, päinvastoin. Perjantaipuska ja -pullo on jo hoidossa. Jälkimmäisen toi mieheni. Yleensä haluan valita viinit itse tai ainakin annan varmat vinkit, mutta tämän viikonlopun viini tuli täysin yllärinä ja nappiin oli valinta mennyt. Illalla meillä juodaaa tätä, loisto riesling muuten.

perjantai1

perjantai2

Perjantaiaamu aloitettiin jo aamukahvilla Espresso Housessa, siinäpä vasta hyvä tapa aloittaa viikonloppu. Kahvilan bagelit ovat muuten tosi hyviä ja pisteet siitä, että sen saa perinteisesti hillolla ja tuorejuustolla. Toinen puoli syödään aamiaiseen kuuluvan mehun kanssa ja toinen toimii hyvänä kahvipullana. Samalla reissulla poimin hampurilaissämpylät kaupasta, koska nyt tuntuisi liian vaativalta valmistaa ne itse. Tänään siis syödään kotitekoisia hampurilaisia sen rieslingin kanssa. Yhteensopivuus ei välttämättä ole huippuluokkaa ja jos pahalta näyttää niin hampparit alas kokiksella ja viini House of Cardsin seuraksi loppuillasta.

o

Viikonloppuna pääsemme myös nauttimaan ystävien seurasta. Lauantaina fondue-illan merkeissä ja sunnuntaina synttäribrunssilla. Kaikenlaiset syömissessiot ystävien kanssa ovat parasta ajanvietettä. Pitääkin muistaa tämä ja kutsua kavereita keväällä illalliselle, mielellään jollekin rennolle sellaiselle, pastaa, pitsaa tai hampurilaisia.

perjantai7

Lisäksi aion

  • ostaa narsisseja ja laittaa viimein kulahtaneet ja ruskeaksi muuttuneet pihakukat uuteen uskoon
  • nauttia pitkiä aamisia
  • mennä aamusalille (yksin!)
  • laittaa alulle minin huoneen kuvaseinä
  • katsoa House of Cardsia mielellään useammankin jakson
  • nauttia auringonsäteistä ja mahdollisuudesta hyviin kuviin
  • kahlata läpi viimeisimmät lehdet
  • tehdä fitness-pashaa

Hyvää viikonloppua siis! Kuvavalinnoista voisi päätellä olevan pieni kaipuu valoon ja lämpöön. En kiellä. Toivottavasti hetkellinen takatalvi oli tässä, jotta pääsen toivottamaan tervetulleiksi rosén, lippikset ja parvekeaamiaisen. Tennarithan otin jo käyttöön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s