clean1

Sanotaan aina, että raskaana olevat äidit uhoavat ja vannovat asioita tulevasta raskausaikana, mutta viimeistään puolen vuoden päästä vauvan saapumisesta kulissit kaatuvat. Olen nimenomaan yksi heistä, siis niistä jotka uhoavat ja vannovat. Silti edelleen uskon, että omat kulissit pysyvät pystyssä hamaan tulevaisuuteen asti. Lupauksia tietysti helpottaa se, että en ole ottanut itselle kovinkaan suuria tavoitteita, aika perusjuttuja vielä toistaiseksi. Joinakin päivinä näiden toteuttaminen on ollut hieman vaikeampaa, mutta en missään vaiheessa olettanutkaan, että kaikki sujuisi ilman ponnisteluja ja vaivaa. Sitäpaitsi jotkut äidit (tai isät) tekevät nämä samat myös kahden lapsen kanssa, joten luulisi, että tässäkin vaiheessa vielä selvitään.

clean4

Tärkein tavoiteltava asia itselleni on omasta fyysisestä (ja tietysti henkisestä) hyvinvoinnista ja ulkonäöstä huolehtiminen. Ainakin omalla kohdallani kaikki muutkin asiat ovat yleensä elämässä mallillaan, jos oma olo on hyvä ja itsevarma. Tämä on tärkeä asia myös toimivan ja onnellisen parisuhteen taustalla. Käytän sen pienen hetken päivittäin suihkuun, toisinaan ihon kuorintaan, kattavaan kasvojen pesuun, terveelliseen syömiseen, veden juontiin (tosi tärkeä juttu muuten!), ulkoiluun, urheiluun ja meikkaamiseen. Ja teen tämän oikeastaan ainoastaan itseni vuoksi. Näin olen virkeämpi ja paljon paremmalla tuulella. Töissä ollessa nämä ovat täysin itsestäänselvyyksiä ja näin kotona lomaillessa niiden eteen pitää joskus tehdä hieman työtä ennen kuin tilanne rutinoituu.

clean2

Oma ihoni näyttää terveemmältä hieman päivettyneenä ja sen vuoksi käytän aktiivisesti kasvojen itseruskettavaa. Olen käyttänyt jo useita vuosia tuota samaa Cliniquen tuotetta ja tähän mennessä se on ollut ylivoimaisesti paras. Tulosta saa jo heti levityksen jälkeen ja yön aikana väri hieman vahvistuu. Lopputulos on kuitenkin todella luonnollinen. Paljon kehuttua Chanelin vastaavaa aion testata seuraavaksi. Sitten onkin hyvä tehdä pieni vertaileva tutkimus. Toinen tuote mistä en kovinkaan helposti luovu, on Clean white woods hajuvesi. Kun sitä kerran Tukholman Sephorassa testasin, paluuta ei ole ollut. Kyseessä on raikas arkipäivätuoksu, joka säilyy pitkään iholla. Samanlaisia taitaa olla Cleanin muutkin vaihtoehdot.

clean5

Oma ehdoton nolouden kohde ovat kynnet. Kesäsin saan ne aina kasvamaan ja vahvistumaan, mutta viimeistään marraskuussa tilanne on jo ihan katastrofaalinen. Kaikki vinkit kynsien nopeaan kasvuun ja vahvistamiseen otetaan ilolla vastaan! Lakkaan kynsiä säännöllisen epäsäännöllisesti, kesällä yleensä aina, koska ne ovat hyvässä kunnossa. Kynnet ovatkin aikamoinen kehityskohde itselleni kauneudenhoidon saralla.

Muutama hyväksi todettu vinkki, joilla iho, mieli ja hiukset pysyy hyvänä.

-Juo paljon vettä. Juo vaikka ei janottaisikaan. Vesipullon mukana pito auttaa tässä.

-Käytä paljon hyviä rasvoja sisältäviä ruoka-aineita, avokadoa, pähkinöitä, siemeniä ja vaikka maapähkinävoita.

-Jos käytät itseruskettavaa, panosta laatuun. Huonot tukkivat ihohuokoset heti ja saat ihon huonoon kuntoon.

-Nautiskele, viinilasillinen silloin tällöin ennemminkin sääntönä kuin poikkeuksena.

-Älä jätä ruokailuja väliin. Itse tarvitsen ehdottomasti aamiaisen, lounaan, hyvän välipalan ja illallisen (jonka muuten syömme nykyisin aika myöhään Etelä-Euroopan tyyliin täysin suunnittelematta)

-Käy päivittäin ulkona, edes puoli tuntia.

-Kevättä piristää aina uudet tennarit. Karhut ostin kolme viikkoa sitten ja pohjoisesta tuliaisena toin valkoiset testiin.

-Meikistä on vaikea saada hyvää, jos kulmakarvoja ei ole huollettu. Mielestäni ne ja terve iho on kaiken a ja o.

-Jos föönaat ja/tai käytät rautaa hiuksiin päivittäin, älä unohda lämpösuojaa (tästä jää kampaajalle heti kiinni).

-Jos et halua käyttää itseruskettavaa, aurinkopuuterilla saa paljon aikaiseksi.

-D-vitamiinin tärkeyttäkään ei ole syytä vähätellä Suomessa asuvana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s