aamustory

storyaamiainen6

storyaamu5

Ennen tavattiin ystäviä aina illallisen merkeissä, nykyisin aamiastetaan. Ja aamuihmiselle sehän on parasta viihdettä. Koska herätys nykyään on viimeistään kahdeksalta riippuen päivästä niin ennen kymmentä olen jo helposti raahautunut keskustaan, koska hyvät aamiaispaikat täällä meillä päin ovat aika kiven alla. Toisin on keskustan läheisyydessä, hyviä ja kattavia aamiaisia tarjoaa jo suurin osa paikoista, joten valinnanvaraa riittää. Viime perjantaina aamiaistimme kauppahallin Storyssa. Rakastan kauppahalleja, kiva tunnelma, tuoksut, kahvilat ja turistit rakentavat kivan kokonaisuuden ja kesällä kauppatori tuo kivan lisän.

storyaamu4

Storyn palvelu oli superystävällistä. Puuroaamiaiseen kuului sämpylä, mutta koska itse en ymmärrä ravintola-aamiaisia ilman jotain kahvipullaa, sai sämpylän vaihtaa onneksi croissanttiin. Ohrapuuro oli tosi hyvää ja kahvia sai niin paljon kuin halusi. Ei siis mitään valitettavaa. Seuraavaksi testiin menee Eggs Benedict.

storyaamu1

storyaamu2

”Lomalla” olen nyt ollut kohta neljä kuukautta ja omat rutiinit viikkoihin ovat alkaneet muodostua. Tylsistymisen vaaraa ei ole ollut ja töihin ei vielä ainakaan ole kiire. Miten viikot saa sitten täyttymään ja itsensä pidettyä aktiivisena? Tässä muutama ajatus.

1. Valmista aamiainen ja lounas. Lounaan korvaaminen pullalla, keksillä tai riisikakuilla on typerä idea. Pysyt terveempänä ja virkeämpänä.

2. Tapaa ystäviä aamiaisilla ja lounailla keskustassa tai kotona. Samalla on tietysti kiva testailla uusia paikkoja (kerrankin on aikaa).

3. Ulkoile. Tästä meillä pitää huolen koira, mutta ilman koiraakin ulos lähteminen päivittäin on tärkeää, kunto kohoaa ja mieli virkistyy.

4. Käy aamujumpissa. Tämä on jotain, mitä en ikinä normaaleilla työviikoilla pääse tekemään, joten aion todella ottaa ilon irti. Mahtavaa kun salit tarjoavat sen mahdollisuuden myös pienten lasten kanssa.

5. Kokeile jotain uutta harrastusta. Itse suunnittelin, että kokeilisin vauvajoogaa. En ole koskaan ollut joogaaja. Useita kertoja olen yrittänyt, mutta ei se vain ole toiminut. Olen ilmeisesti liian kärsimätön. Ehkäpä juuri meidän kaltaisille se jooga nimenomaan olisi tarpeen.

6. Matkusta mahdollisuuksien mukaan. Matkojenhan ei tarvitse olla mitään sen suurempia, päivä Porvoossakin voi toimia. Itse olen parhaillaan pohjoisessa ja tulen kolmen viikon päästä uudelleen. Tässä välissä käymme pääsiäisenä yhden yön reissun Tallinnassa ja toukokuussa matkaamme Tukholmaan. Matkojen suunnittelu on kivaa ajankulua. Sehän on jo puolet matkasta.

7. Vimeisenä se tärkein. Nauti pienistä hetkistä. Vauvan kanssa ne hetket kestää vain lyhyen ajan ja en halua tulevaisuudessa harmitella, etten ollut paikalla tai muista niitä pieniä tärkeitä juttuja.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s