petitbateau1

petitbateau

Samaan aikaan kun naapurimaa juhlii Oscar Carl Olofia, valmistaudumme me pikku hiljaa minin ensimmäisiin bileisiin. Tykkään muuten Ruotsin uuden prinssin nimestä todella paljon, onnistunut valinta Victorialta ja Danielilta. Lähinnä siis nyt tietysti puhun etunumestä, loppu olikin jo aika arvattavissa. Ja tykkään myös perinteestä, että nimi julkistetaan heti. En ole minkäänlaisen salamyhkäisyyden, arvailujen ja pimittämisen kannattaja, joten voitaisiinko jo eurooppalaistaa (vai amerikkalaistaa?) tämä perinne meilläkin. Väitän, että aika harvoissa tapauksissa nimi päätetään vasta syntymän jälkeen. Voinhan toki olla väärässäkin tässä asiassa.

conssit1

conssit

Lauantaina on siis luvassa kekkerit ja, koska luulen, että olen edellisessä elämässäni ollut jonkinlainen party planner, on mekko, kengät, ilmapallot, kakut, kuppikakut ja macaronsit suunniteltu ja tilattu jo kuukausia etukäteen. Olen aina haaveillut isoista numero-/kirjainilmapallloista ja viimein sellaisellekin tulee käyttöä. Myönnettäköön tosin, että huomenna joudun vielä kenkäostoksille, koska unelmieni kengät saapuivat ajallaan, mutta ovat aivan liian isot. Niin isot, että ne tippuvat minin jalasta. Mutta ei hätää. Järjestämme juhlat vaikka pelkkien kenkien vuoksi kunhan ne ovat oikean kokoiset.

baby

Mekko on Petit Bateau, kengät tietysti tuunatut Converset Etsylta ja pääkoriste taitaa olla Lindexin. Sinne oli tullut vaikka mitä muitakin kivoja.

Taitaa olla aika juhlia pian myös tulevaa Oscar-vävypoikaa oikeanlaisilla leivonnaisilla eli näillä. Prinsessakakku on nyt niin nähty.

2 kommenttia artikkeliin ”Prinssileivoksia

  1. En kestä, kuinka suloiset Converset!!!

    Ja samaa mieltä nimen pimittelystä, voi herranjestas sitä salamyhkäistä hymyilyä ja suurta salaisuutta. Koko vierasväki on hengittämättä kastetilaisuuden hetken, että varmasti kuulee sen NIMEN oikein. Huh huh, eikö siitä tyypistä voisi puhua jo nimellä ihan syntymästä lähtien. Ugh, olen puhunut 😉

    Tykkää

    1. No ne on! Harmittavan suuret vaan vielä. Ja kyllä samaa mieltä, nimet tietoon alusta alkaen. Tosin nyt olen itse alkanut miettiä, että haluanko sitten kuitenkaan täällä blogissa julkisesti puhua hänestä nimellä. Tosin kirjoitan ehkä muutenkin tytöstä täällä aika vähän henkilökohtaisella tasolla, joten ongelmaa tuskin tulee. Mutta joo naureskelin tuolle hengen pidätykselle kastetilaisuudessa, koska olen kuullut joitain niin koomisia juttuja siitä kun nimi onkin kuultu väärin 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s