vk4

Piristyin viime viikolla sosiaalisessa mediassa vasta viikon loppupuolella, koska kärsin koko alkuviikon kaameasta flunssasta. Viikonlopulle oli niin paljon valmiita suunnitelmia,  että kaikki keinot otettiin käyttöön. Parhaiten toimi selkästi tuo pitsa-skumppa-Suits -kombo. Taisinpa itseasiassa katsoa sarjan koko uusimman tuotantokauden reilussa viikossa ja olipa muuten hyvä kausi, ehkä paras kaikista. Jäin kuumeisesti odottamaan jo vitosta. Hieman helpotusta on luvassa, koska House of Cardsin uusi tuotantokausi on katsottavissa ensi perjantaina!

vk3

Perjantaina oli se jo aiemmin mainittu ilta ulkona, missäpä muualla kuin Hartwall areenalla Alpha Omega -spektaakkelia tunnelmoimassa. En vieläkään ole ihan varma mitä mieltä olen Cheekista, mutta ilta oli hyvä ja tunnelma katossa. Voinemme puhua enemmän hyvistä bileistä kuin pelkästä konsertista. Toissa vuonna hieman jäi kaivelemaan etten ostanut lippuja Stadionkeikalle, joten korjasin asian nyt. Ja niin hauska ilta oli, että tulipa pitkästä aikaa olo, että sitä olisi voinut hieman vielä jopa jatkaa.

vk2

Stockan Herkussa on sitä viikonlopputunnelmaa, kaikki tönii toisiaan kärryillä ja juustotiskille jonotetaan tunti, mutta viikonloppufiiliksen sieltä saa. En muutenkaan oikeastaan ikinä häiriinny ruuhkaisista kaupoista ja taidankin olla se yksi hönö, joka tunkee sinne tulevaisuudessakin vaunuilla ja tukkii kaikkien tiet. Yritin olla piittaamatta vihaisista katseista ja väsyneistä huokailuista ja hain myöhästyneen perjantaipuskan ja kakkuainekset sieltä.

Stockan kasikerroksen lounasravintola taas suorastaan kutsuu Bugaboot kylään ja kaikilta saa iloisia katseita vaunuja lykkiessä. Sinne menen uudelleenkin. Ilmeisen hämmentyneenä kuitenkin liikenteessä olin, koska lähdin sovittamaan Superstareja ja tulin kotiin Karhun Albatrossien kanssa. Paras päätös pitkään aikaan.

vk5

Näitä aineksia lauantaina metsästin. Tässäpä kakku, johon tarvitaan kolme raaka-ainetta pohjaan ja kolme päälliseen. Se on terveellinen, helppo valmistaa ja uskomattoman maukas. Palaan tähän vielä huomenna.

vk1

Sunnuntaina kaivoin laukusta aurinkolasit, siis ne vanhat, jotka eivät hävinneet syksyllä Lidliin. Nehän on edelleen tosi kivat. Testasin Koffarin Southparkin brunssin. Se oli ihan hyvä, paljon salaatteja, kattava jälkkäritarjonta ja erityismaininnan saa tosi herkulliset amerikkalaiset pannukakut. Sijaintihan on tosi kiva myös. Mutta ei jättänyt niin suurta vaikutusta, ettäkö välttämättä olisin uusimassa vierailua ihan heti.

Kuukausien aikomisen jälkeen katsoin myös eilen viimein Straight Outta Compton. Leffa saa täydet viisi tähteä, juuri niin hyvä kuin olin odottanutkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s