Friday

Se on perjantai ja aika kerätä taas parhaat vinkit viikonlopulle. Tästä viikonlopusta hieman erityisen tekee se, että lähden tänään ekaa kertaa viettämään itsekseni perjantai-iltaa VJ (=vauvan jälkeen), keikalle! Minulta kysyttiin pari päivää sitten mitä laitan päälle. Hmm, niinpä! Kaikkihan alkaa suunnittelusta ja itseasiassa minulta taisi mennä asun ideointiin noin kaksi minuuttia. Kun kyse ei ole mistään erityisistä juhlista, kannatan rentoutta ja mukavuutta. Ja mitäpä sitä vanhaa ja hyväksi todettua kokonaisuutta muuttamaan, koska onhan tämä uusi pehmeä lasku ulkoilulle. Joten kuvan kokonaisuudella mennään. Kevään tulosta saa muistuttaa oranssi kaulaliina. Acnen Pistolsit ovat tosin edelleen vain haavelistalla, hyvät kopiot löytyy kyllä.

Tässä vielä PARHAAT VINKIT VIIKONLOPULLE

1. Kolmen raaka-aineen suklaakakku (menee lauantaina ehdottomasti kokeiluun)

2. Kookos-banaanikeksit

3. Korvapuustivohvelit

4.Stockan Herkku

5.Pitaleivät Fafasilta

6. Sunnuntaibrunssi, vaikka ilmeisesti ne ovat menettämässä hohtoaan (ainakin Nykissä). Onneksi trendit kantautuvat Suomeen aina vähän myöhässä. Kolme kokeilemisen arvoista Helsingissä ovat tässä, 1, 2, 3.

7. Boknäsin ihanaakin ihanampi Avenue-tuoli on nyt alessa. Ilmeisesti poistumassa valikoimasta. Suosittelen lämpimästi, kaunis kuin mikä! Muista vain suojata jalat hyvin, itse saimme aika kolhun uuteen parkettiin.

Kivaa perjantaita!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s