aamiainen

Nyt se löytyi, mun suosikkiaamiainen Helsingissä. Olen aikonut mennä The Cockin (nimi häiritsee mua vieläkin vähän) aamiaiselle jo kohta vuoden ja viimein tiistaina sen sain aikaiseksi. Aiemmin olen käynyt paikassa illallisella ja lounaalla. Ensimmäinen oli hyvä, paras caesarsalaatti pitkiin aikoihin ja viinilista toimiva. Lounaskin menetteli, sitä ei todellakaan oltu hinnalla pilattu. Mutta aamiainen, se oli ihan huippuhyvä. Olisin voinut tilata listalta ihan minkä annoksen vain.

aamiainen4

Koska innostun edelleen lapsen lailla kaikista terveystrendeistä, superfoodeista ja kauniista esillepanoista, myi paikka itsensä minulle lopullisesti. Tarjoilijan mukaan kaksi annosta riittäisi hyvin täyttäväksi aamiaiseksi, joten päädyin tilaamaan chiapuuroa kvinoahunajalla, kookosmaidolla ja vadelmilla (tää kuulostaa jo niin uskomattoman hyvältä!) ja avokadoleipää. Täytyy kyllä myöntää, että yksikin annos olisi riittänyt täyttämään vatsan aamutuimaan. Onneksi kyse oli myöhäisestä aamiaisesta, niin samalla setillä pääsi kuittaamaan myös lounaan. Ensi kerralla testaan paahtoleipää lehtikaalipestolla ja Acai bowlin, joka sekin oli kuulemma tosi hyvää.

aamiainen3

aamiainen2

Pisteenä i:n päällä on vielä miljöö ja palvelu. Mielestäni paikassa on tosi paljon Nykki-tunnelmaa ja silloin ei voi mennä koskaan pieleen. Kaikki on varmasti viimeisen päälle mietittyä ja suunniteltua, mutta se ei näytä siltä ulospäin. Servetteinä toimii juuri täydelliset keittiöliinat, viini tarjoillaan vesilaseista (jonka hyväksyn ainoastaan tällaisissa paikoissa ja Italiassa) ja lattia on tyylikkäästi kulunut kaikkialta. Palvelu on ollut aina superystävällistä ja tuonakin tiistaina joku henkilökunnasta tuli avaamaan oven, kuljettamaan vaunut sisään ja jaksoivat kertoa aamiaisesta ja kysellä mielipiteitä tuon tuosta. Tykkäsin!

thecock

Ja mikä parasta, koko oma aamiaissettini taisi kahvin kanssa (jota sai niin paljon lisää kuin halusi) maksaa muistaakseni 16 euroa. Täyteen tulisi helposti alle kympilläkin. Tästä lähtien aion käydä aamiaisella The Cockissa joka kuukausi. Jostain luin, että ravintolan taustavoimilta voidaan odottaa uutta ravintolaa Katajanokalle, innolla jään odottamaan.

6 kommenttia artikkeliin ”Kantiskortti tälle aamiaiselle, kiitos!

 1. Kauppahallin Story on mun ja tyttäreni lempipaikka käydä aina välillä kaksin aamupalalla. Varsinkin kesällä on ihana mennä sinne aikaisin aamusta ja pyörähtää sen jälkeen kauppatorilla ruokaostoksilla! The cockin aamiainen kuulosti myös houkuttelevalta, täyyypä laittaa testiin! Onko heillä eri aamiaislista viikonloppuisin?

  Tykkää

  1. Tuohan kuulostaa aivan ihanalta kesäaamulta! Taidanpa itsekin ensi kesänä toteuttaa 🙂 Ilmeisesti ruokakin on hyvää? Lista kuulostaa ainakin tosi herkulliselta. Muistelisin, että The Cockilla on viikonloppuisin ainakin toisena aamuna brunssi, jonka kakkubuffa tms näytti tosi herkulliselta. En tiedä tilataanko ruuat muuten listalta.

   Tykkää

 2. Hei nyt mä en ehkä kestä!! Aivan ihanaa, lounaalla olen käynyt muutamia kertoja, mutta nyt täytyy ihan ehdottomasti testata tuo breku!!
  Ihania brekupaikkoja on kyllä vaikka kuinka, tuo Story on myös minun lemppari.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s