Katsaus tuleekin kerralla parilta viikolta.

ig1

Kävin todistamassa kaikille epäilijöille, että vauvan kanssa voi käydä kampaajalla. En olisi edes mennyt jos kampaajani ei olisi marraskuussa vakuutellut kuinka helppoa se vielä tässä vaiheessa on ja olihan se. Suurimman osan ajasta sain jopa rentouduttua ihan vanhaan tuttuun malliin enkä alun jännityksestä huolimatta joutunut lähtemään märillä hiuksilla kotiin.

ig2

Kuten aiemmin jo mainitsin, Olivia-lehden lakkautuksen jälkeen päätin ainakin omalta osaltani alkaa pelastamaan paperilehtibisnestä ja tilasin kolme lehteä kotiin kannettuna. Ensivaikutelma Glorian kodista on lupaava. Ja mikä ihana raikas kevätkansi jo tammikuussa, tykkään. Ihan yhtä hyvää viikonloppulukemista on tietysti Hesari, kahvin ja croissantien kanssa…tietysti.

ig3

Jotta tämä vuosi ei ihan lomailuksi menisi niin kävin myös pikaisesti työhaastattelussa. Ja hyvä, että kävin, koska nyt on vakituinen paikka minne palata loman jälkeen. Yksi tämän vuoden suurista haaveista on siis toteutunut. Ihan vielä en oikein ymmärrä sitä itsekään. Sampanjalla ehdin kuitenkin kilistää jo asian kunniaksi, first things first. Tuossapa muuten toistaiseksi tämän vuoden suosikkiasuni, mustat pillihousut, tummansininen poolokaulus, korolliset nilkkurit, muhkea huivi ja Zaran aleista löydetty uusi villakangastakki. Ostin takin pari päivää ennen synnytystä ja hyvää ennakointia olikin, vaikka vatsan kanssa istuvuutta ei täysin pystynyt näkemäänkään. Keskustahengailuun lisäisin asuun vain mustan pipon.

ig4

Kaksi viikkoa on satanut vuorotellen vettä, rakeita, räntää ja lunta. Viime vuoden parhaisiin hankintoihin on  kuulunut siis ehdottomasti Sorelit ja Hunterit, koska joka päivä kelillä kuin kelillä ulos on lähdettävä, varustelukysymyshän se on.

ig6

Sama meno jatkuu, tällä kertaa vain Sorelien vuoro. Kun tuolla loskassa vaunuja yrittää eteenpäin lykkiä niin hyvästä treenistä käy nuo tunnin lenkit. Parin viikon päästä taitaa olla aika liikkua jo salia kohden muuten, jee! Löysin sattumalta tuon kuvan viime viikolla Pinterestiä selaillessani. Hämilläni jäin pohtimaan miten sen sinne olin vahingossa lisännyt kunnes havaitsin, että lisääjä en ollut minä vaan Henri Lloyd. Tuotteiden bongailu sosiaalisesta mediasta taitaa olla aika arkipäivää yrityksille. Jäin kyllä myös pohtimaan, että onko kuvan kopiointi sallittua omille sivuille vain, koska olin laittanut sille oman tagin. Ei se siis varnaisesti haitannut, jäin vain miettimään.

ig5

Perjantaista tuli viimein perjantai, koska oli perjantapullo ja -puska.

ystis5

Kuten jo aiemmin kirjoittelin, vietimme aurinkoisen lauantain keskustassa ja kävimme pitkästä aikaa myös Anton&Antonilla. Onnistunut viikonloppu kaikinpuolin.

igk1

Olen suuri Frendit-fani ja jokaiseen tilanteeseen löytyy myös oikea Frendit-quote. Kun sain soiton työpaikasta, etsin tämän käsiini. ”I got a tenure.” ”This calls for a bottle of Israel’s finest!”

igk2

Kävin tiistaina Helsingin parhaalla aamiaisella. Siitä lisää viikolla. Luvata voin, että menen toistekin, mahdollisimman pian.

igk4 kopio

Viime viikon alussa nautimme uskomattoman upeista säistä ja kauniista auringonlaskuista, sama paikka, eri väri.

igk3

Uudet housut pääsivät testiin ja samalla hämmästelin kuinka siitä pienestä möykystä on kasvanut pieni ihminen, joka jo hetkittäin osaa kannatella omaa päätään. Niin kliseiseltä kuin tämä kuulostaakin, niin aika kuluu hirveää vauhtia. Yritän vain pysyä perässä ja nauttia. Tuo pieni ihminen päästää meidät aika helpolla, koska nukkuu yöt. En voi sanoa, että olisin vielä missään vaiheessa kärsinyt väsymyksestä tai minkäänlaisesta horrostilasta, joiden kuvittelin kuuluvan varmuudella asiaan.

2 kommenttia artikkeliin ”Instagramkatsaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s