couscous2

Viime perjantaina halusin kokata jotain uutta, lukea reseptiä ja käyttää jotain uusia raaka-aineita. Loppujen lopuksi päädyin suunnitelmissani lohi-avokado-kvinoasalaattiin. En ollut ikinä valmistanut kvinoaa itse, resepti kuulosti helpolta ja sopisi hyvin valkkarini kanssa. No illalla kotona huomasin, että kaupasta oli unohtunut ostaa avokadoa ja kvinoaa, joten noiden aika oleellisten osien puuttuessa jouduin soveltamaan aika radikaalisti. Laatikosta löytyi kuitenkin couscousia, joten siitä lähdettiin liikkeelle. Lohi nyt sentään odotti jääkaapissa johonkin ateriaan pääsyä.

couscous1

Päädyin vain korvaamaan kvinoan couscousilla, avokadolle en enää keksinyt korvaajaa. Lopputulos oli hyvä, mutta arkinen. Jos haluaa esimerkiksi treenin jälkeen jotain helppoa ja terveellistä, niin tässäpä olisi vastaus siihen. Perjantai-iltana söisin kuitenkin mielummin jotain muuta, vähän erityisempää jollain tapaa. Sama lopputulos olisi ollut varmasti sen kvinoasalaatinkin kanssa. Terveellistä iltaa kompensoin kuitenkin tummalla suklaalla ja lauantaiaamun Nutella-croissanteilla. Kvinoaa ajattelin jollain tapaa lähiaikoina valmistaa, mutta jotain hyviä reseptivinkkejä tarvitsen ensin.

Couscous-lohisalaatti kahdelle (olisi riittänyt kolmellekin)

2dl couscousia (lisäsin öljyä ja suolaa)

300g lohta

Pari porkkanaa keitettynä

Puolikas parsakaali keitettynä

Kurkkua

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s