ystis6ullis
ystis1

ystis

ystis4

antonanton1

Valentines-viikonloppuna söimme croissanteja Nutellalla, teimme aurinkoisen (jee!) kävelykierroksen Kaivarissa ja Ulliksessa, ostimme uskomattoman kauniita cupcakeja ja blinejä Anton & Antonilta, aloitimme uuden sarjan, ulkoilimme vähän lisää ja rentoilimme. Tätä viikonloppua on vaikea haastaa lähiaikoina. Uusi viikko, bring it on! Olo on rentoutunut.

Anton&Anton on ehdoton suosikkikauppani Helsingissä. Yksi niistä, joissa voin pyöriä päämärättömästi ja tutkiskella valikoimaa ja ihailla esillepanoja. Ostokokemuksen kruunaisi vielä se, että saisin samasta paikasta jonkun hyvän ruokaviinin mukaani tai vaikka nauttia viikonloppuna ostosten lomassa lasillisen kuohuvaa. Ehkä joskus tämäkin on Suomessa mahdollista, toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin. Tavaksi on myös tullut, että muiden ostosten lisäksi pussista löytyy joku uusi raakasuklaamaku. Keväällä ajattelin ainakin kerran testata heidän Ruokakassi-palvelua. Kassissa pitäisi ainakin mainoksen mukaan tulla mukaan nopeat ja monipuoliset reseptit ja laadukkaat raaka-aineet. Tätä en epäile hetkeäkään, vaikka en ole vielä kenenkään kokemuksista kuullutkaan. Kahvin ilmeisesti voit ostosten lomassa Anton&Antonilla nauttia, mutta koska pieni karvakaveri pääsi tällä kertaa kaupunkireissulle mukaan, suunnistimme koiraystävälliseen Caruseliin todetaksemme vain, että jono oli melkein ulos asti. Ihan hyvältä se kahvi maistui kotonakin, kun aurinko tulvi sisään ikkunoista vielä hetken.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s