Haluaisin sanoa, että ”jee viikonloppu”, mutta tosiasiassa olen yksin kotona alkavan lumisateen keskellä vauvan ja koiran kanssa. Veiraita ei ole tulossa, koska kaikilla on viikonloppumenoja. Sanonpa sen silti, jee viikonloppu! Ehdinhän päivittämään blogia, juomaan kahvia niin paljon kuin mieli tekee, lukea Hesarin, katsoa Frendejä, leikkiä vauvan ja koiran kanssa ja ulkoilla. Ei kai tällainenkaan päivä huono ole, päinvastoin. Sainhan valkoisia tulppaanejakin lähimarketista eilen. Pieni miinus aamulle oli puhelimen tippuminen laattalattialle, jonka seurauksena näyttö on ihan säpäleinä, mutta enpä anna senkään pilata tunnelmaa. Vaikka olenkin aika suurpiirteinen, hukkaan, jätän ja tiputtelen usein tavaroita, on iPhonen näyttö säilynyt ehjänä. Nyt tuli siihenkin muutos.

weekend brunch

 

Sain mahdutettua aamuun myös loppukuun brunssisuunnitelmia ja pipo-ostoksia ja siitä inspiroituneena klikkailin itseni Polyvoreen ja tein viikonlopun brunssiasun. Juuri näin haluaisin pukeutua. Kaapista löytyy jo takki, korut, neule, farkut ja huivi. Aurinkolasiostoksille joudun keväällä, koska yhdellä pahaisella Lidl-reissulla hukkasin Clubmasterini ja ne olivat ehdottomat lempilasini. Laitan aurinkolasit silmille aina kun siihen on vähänkään syytä. Ostoslistalla on myös uudet tennarit, joko nuo Superstarit tai sitten nämä. Kävin niitä jo sovittamassa viime keväänä. Pipon laitoin tilaukseen tunti sitten ja oikea laukkukin on löytynyt. Se ei tosin tilaukseen ihan vielä mennyt. Harvemmin saan suuria laukkuihastuksia. Minulla on omat haaveet ja toiveet olemassa, mutta nyt listalle kyllä pääsi ihan hankittavissa oleva vaihtoehto. Olen ihaillut erilaisia saddle bageja pitkään ja tämä täyttää kaikki kriteerit ja toiveet. Vai pitäisiköhän sen kuitenkin olla musta? Plussa itselleni ihan uudesta merkkituttavuudesta ja kaksi plussaa ruotsalaisesta brändistä ja italialaisesta käsityöstä.

Nyt uhmaamaan lumisadetta ja ulos. Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s