Mulla on ollut kaksi aloitettua postausta täällä jo useamman päivän. Olisin halunnut jo hehkuttaa talven ihan ykköscollegeja, joissa olen viihtynyt kotona viimeisen kuukauden. Ainoastaan vieraita varten ja pesun ajaksi olen suostunut vaihtamaan päälle jotain muuta. Palaan kyllä tähän. Otin myös hiljattain Sofi Fahrmanin vinkistä taas vaarin ja tilasin Mangon alenilkkurit, jotka bongasin pihistä-postauksesta ja 29 euron nilkkureiksi ne ovat ihan huiput. Olisin myös halunnut kirjoitella kotona olemisesta ja kuinka tehdä siitä jollakin tavalla edes inspiroivaa ja innostavaa. Tuota tekstiä aloin kirjoittaa silloin jo kovien pakkasten aikana ja nythän tilanne on hieman muuttunut, olemme lähteneet liikenteeseen neljän seinän sisältä, wohoo!

Palaan kuitenkin ensin instagramiin ja palautan mieleeni mitä parin viikon aikana on ehtinyt tapahtua, koska huomennahan on jo helmikuu.

IMG_5197

Mini on päässyt testaamaan tosissaan vaatevarastoaan ja olen täydentänyt sitä tarpeiden mukaan. Hurjalta tuntuu, että ensimmäisen setin vaatteita jouduin jo siirtämään kaapista varastoon, koska ne ehtivät mennä pieneksi. Hyvä vinkki voisi olla, että älä uutena vanhempana panosta liikaa rahaa 50cm vaatteisiin, edullisemmatkin käy. Tuossa kuvassa on tosin jalassa ihan kuvausta varten ihka ekat joululahjakengät.

IMG_5244

Pääsimme kuin pääsimmekin siis viimein ulos, tästä se taas lähtee, kunnon kohotus. Vaunujen työntäminen ylämäkeen on muuten yllättävän raskasta. Tuosta lumestahan ei muuten ole enää tietoakaan.

IMG_5293

Aurinkokin on onneksi pilkahdellut välillä. Koira metsästää aina sen pläntin kotoa, mihin se hetkellisesti paistaa.

IMG_5359

Lauantaiaamut ovat ainakin osittain pysyneet ihan tutun oloisina, eli paljon kahvia ja hyviä lehtiä. Lisäksi ovat vain tulleet nuo pienet jalat piristämään niitä entisestään.

IMG_5379

Mini on saanut paljon lahjoja ja vieraat ovat olleet hyvinkin tietoisia hänen toiveistaan, raitaa sen olla pitää.

IMG_5437

Tämä taitaakin olla yksi viikon kohokohdista. Olin yksin kaupassa pitkän tovin. Nautiskelin hyllyjen välissä, valkkailin hyviä oluita, suunnittelin aterioita ja olin hetken omien ajatusten kanssa ilman yhtään häiriötekijää. Tulipa todistettua, että tässä sitä eletään nyt hetkellisesti aika yksinkertaisten asioiden äärellä. Ensi viikollakin aion mennä yksin kauppaan ja ottaa jopa vartin enemmän aikaa.

IMG_5487

Perjantaina 1kk kekkereiden kunniaksi lähdimme keskustaan, kävimme ostoksilla ja nautimme kahvit ja kaupanpäällisiksi saadun muffinin. Ei, se ei ollut vielä täysin rentouttava kokemus, toinen käsipari olisi tullut välillä tarpeeseen. Opettelen siis pikkuhiljaa ajoituksia ja erilaisia tapoja toimia.

IMG_5545

Mutta tänään tilanne oli ihan toinen. Sain nauttia (siis todella nauttia!) uudestaan Lilla Robertsin ihanasta brunssista. Ajoitus oli täydellinen ja osittain tuntui ettei mikään olisikaan muuttunut, vaikka bugaboot siinä vieressä olivatkin. Välillä siis ilmeisesti näinkin. Aion jatkaa ahkerasti harjoituksia. Harmillisesti kuitenkin brunssilla oli tapahtunut jotain muutoksia. Pysyviä tai ei niin macaronssien ja skagenröran puuttuminen jäi harmittamaan. Mutta kahvi oli hyvää ja seura mitä parhainta, menen vielä uudelleenkin.

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Katsaus instagramiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s