kevät4ps

Sunnuntaina paistoi aurinko jo niin pitkään, että en voinut olla pohtimatta pian puhkeavaa kevättä. Tällä hetkellä maassa majaileva lumipeite on sekin kieltämättä kaunis, mutta odotan silti kevättä ja toivon ettei niitä kovia pakkasia enää tule. Pääsimme ulos kaikki viikonloppuna jo ja se antoi toivoa tulevasta. Kohta ei tarvitse miettiä pakkaslukemia ja voimme suunnitella viikot ihan oman mielen mukaan.

kevät2ps

kevät1ps

Keväältä odotan ainakin tulppaaneja (kausi onneksi alkoi jo, mutta miksi niitä valkoisia on aina niin haastavaa löytää marketeista), vaunulenkkejä, nimijuhlia, maaliskuista reissua Lappiin, lupaa päästä taas jumppaamaan, hiljattain varattua Tukholman reissua, hyviä brunsseja, auringon lisääntyvää määrää ja päivän pidentymistä.

kevät3ps

Varasin juuri brunssin keskustasta ensi viikonlopuksi ja todella odotan pääsyä jo kotoa pois ihmisten ilmoille. Toki vieraat kotona viimeisen kahden viikon aikana ovat auttaneet asiaa, mutta kiva on päästä itsekin jo liikenteeseen. Ne nopeat kyläilyt autolla, yksi itse tehty kauppareissu ja koiralenkit eivät ole vielä tyydyttäneet tarpeita tarpeeksi, mutta yksi askel kerrallaan. Kärsimättömän ihmisen on vain niin vaikea hyvksyä välillä hitautta ja malttia. Puolensa on tosin ollut tällä kotona oleilullakin, koska sisäinen KonMarini alkoi tositoimiin ja vaatekaappi on tyhjennetty, osa roskiin ja osa kierrätykseen. Nyt tiedän mitä omistan ja löydän kaiken helposti. Tiedostinpa yhden positiivisen faktankin, en tarvitse yhtään paria uusia farkkuja tai raitapaitoja. Tosin ihan pilkuntarkasti en ohjeita noudattanut, koska vaikka tietyt ulkoiluhousut eivät tuoneet mitään erityistä onnellisuuden tuntua niitä käsissä pidettyäni, päätin kuitenkin säästää ne ihan käytännön syistä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s