IMG_4866

Parin viikon ajan elämä on tapahtunut kotona. Päivät ovat kuluneet uskomattomalla vauhdilla ja joka ilta pohdin, että miten voi olla jo ilta ja mihin koko päivä taas hävisi. Vieraita on käynyt paljon ja lunta on tullut uskomaton määrä. Olen onneksi päässyt itse muutaman kerran koiran kanssa ulos, mutta edelleen odotan, että pakkasta olisi maksimissaan -5 ja aurinko paistaisi. Kai sekin aika vielä tulee. Olisi myös kiva päästä vaunuilla ulos, joten jos joku kuulee niin emme halua enää yli 10 asteen pakkasia. Tähän asti vaunut ovat toimineet ihan lastenhuoneen rekvisiittana.

IMG_4931

Sairaalasta kotiinpääsyn jälkeen ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, mitä halusin syödä illalliseksi. Tiesin sen itseasiassa jo marraskuussa. Ja koska tuo päivä sattui olemaan vielä uuden vuoden aatto, ei kuohuvaakaan tarvinnut selitellä sen enempää. Pakko tosin myöntää, että sushit olivat lähikaupan K-marketin tiskiltä, eikä niitä enää meillä syödä. Tyydyimme myöhemmin illalla pakastepitsaan, oikein hyvältä maistui sekin kuohuvan kanssa. Suuri osa illasta meni myös koiran rauhoitteluun, joten ensi uusi vuosi taidetaan viettää tässäkin taloudessa siellä lentokenttähotellissa hyvän ruuan, sampanjan ja leffojen parissa.

IMG_4969

Olen aina ollut tunnetusti suuri kahvin ystävä, mutta parin viime viikon aikana kulutus on noussut ihan uudelle tasolle. En ole varma johtuuko se väsymyksestä vai siitä, että viimein kahvi maistuu kunnolla eikä siitä tule outoa oloa. En ole ainakaan tuntenut itseäni liian väsyneeksi missään vaiheessa, toistaiseksi ainakin vielä saan nukuttua aika tehokkaita yöunia.

IMG_5021

Toimme Miamista kesällä Angelina Jolien ja Brad Pittin tilan hehkutettua roséta pullon Suomeen, koska en ehtinyt noukkia sitä Arkadian Alkosta, kun sitä pieni erä sinne alkukesästä saapui. Whole Foods pelasti sattumalta tilanteen ja saimme oman pullon. Viime viikkoon asti se odotti jääkaapissa oikeaa hetkeä. Koska rosén säilyminen on mitä on, en halunnut odottaa kesää vaan teimme tammikuusta uuden heinäkuun ja nautimme sitä muutaman päivän salaattien ja blinien kanssa. Jos jostain uuden pullon löydän, niin ostan varmasti. Tämä oli yksi parhaista roséista mitä olen maistanut, ehkä jopa paras. Missään niitä ei osata yhtä hyvin valmistaa kuin Provencessa.

IMG_5078

Olipa hieno tunne pukea viikonloppuna päälle omat vaatteet, ei venyviä resoreita tai niitä samoja raitapaitoja. Olen koiran kanssa leikkiessä myös maannut tarkoituksella matolla paljon mahallani, siinäkin on jotain maagista. Tuon collegen tilasin sieltä jo aiemmin mainitusta Anine Bing:n aleista ja farkut ovat tuliainen Miamista, tarkemmin ottaen Targetista eli paikallisesta Prismasta. Olin paristakin eri paikasta lukenut heidän farkuistaan ja tein tietoisen täsmäiskun markettiin. Maksoin niistä huimat 30 dollaria. Farkut ovat stretchiä, joten sain ne helposti mahdutettua jo päälleni. Olo oli kuin uudelleen syntynyt.

IMG_5150

Ensimmäiset blinitkin teimme jo. Vähän rähjääntyneitä ja todellakin kotitekoisia, mutta niin hyviä! Parhaat blinit olen syönyt ravintola Lasipalatsissa, sinne pitäisi ehkä päästä tänäkin vuonna. Valitettavasti tuohon hätään emme löytäneet kuin kirjolohen mätiä. En ole sen suurin ystävä, koska isot pallot poksuvat liikaa suussa. Ylivoimaisesti parasta on muikun mäti, mutta usein säästösyistä päädyn siian mätiin, hyvää sekin ja pallot ovat pieniä.

Nyt jäämme odottamaan, että pakkanen hellittää ja pääsen päivittäisille vaunulenkeille. Sitä ennen menen nautiskelemaan lumisesta maisemasta koiran kanssa. Kivaa loppuviikkoa!

2 kommenttia artikkeliin ”Hetkiä instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s