babyps

baby1ps

Kävelylenkit koiran kanssa, aleshoppailut ja lounastuokiot keskustassa tekivät tehtävänsä ja vauva saapui nopeasti maailmaan ennen kuin olin sitä itse ennustanut. Ihan oikeaan aikaan tosin ja kaikki on hyvin. Saattaa tulla pieni luova tauko tännekin ihan hetkeksi, mutta loppuviikosta viimeistään jatkan tarinaa. Nyt olisi paljon ideoita, ajatuksia ja asioita päässä jaettavaksi enkä halua hukata niitä pidemmällä tauolla. Ja oikeastihan yksi syy koko blogin perustamiselle oli alkava äitiysloma ja tarve jollekin omalle hengähdyshetkelle omien ideoiden ja suunnitelmien kanssa. Joten palaan asiaan hetkellisen vauvahuurun jälkeen mahdollisimman pian.

baby3ps baby4ps

6 kommenttia artikkeliin ”Baby

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s